Fastelavn er mit navn

Vi har fået bestilt et fastelavnskostume til Vigga. Vi ville gerne have syet et selv, men de rækker vores sy-evner desværre ikke til – i hvert fald ikke på nuværende tidspunkt. Der var flere overvejelser i forbindelse med kostumet. Det skal være behageligt at have på, hun skal kunne bevæge sit frit i det og så skulle det ikke være lavet af noget mystisk stof med alverdens kemikalier. Jeg kom så i tanke om Ej Sikke Lejs playsuits og var så heldig, at de stadig var til at finde. De er jo ikke helt nye. Dobbelt så heldigt, så fandt jeg det endda til 50% her.

Jeg synes selv, at det er ret fint og jeg glæder mig til at se hende i det 🙂

Share:

3 Comments

 1. januar 16, 2013 / 8:02 pm

  Det er da en super skøn dragt 🙂

  • januar 16, 2013 / 10:01 pm

   Ja – jeg er nu også meget tilfreds 🙂

 2. januar 20, 2013 / 3:27 pm

  Hej!

  Har du ikke en e-mail adresse el. lign hvor man evt. kunne kontakte dig vedr. din blog? Har muligvis et tilbud du kunne være intesseret i forbindelse med din blog!

  Alternativt kunne jo du smide mig en mail på Instaflows@yahoo.dk

  Håber på at høre fra dig!

  Kh!