En lille gyngetur før sengetid

I efteråret købte jeg en gynge, på den blå avis, til Vigga. Hun har altid været glad for en gyngetur, men så pillede vi den ned og fik ikke sat den op igen. Forleden dag fandt Ea den så frem og hold nu op, hvor den hitter. Normalt vil hun ALTID op på armen, men man skal godt nok ikke prøve at tage hende på med mindre hun selv gør tegn. Så får man altså en ordentlig opsang 😀

Share:

3 Comments

 1. Anonymous
  januar 19, 2013 / 8:08 pm

  Hvor hyggeligt : )
  Vi havde en gynge til den mindste i døren ud til køkkenet da han var lille. Så sad han der og gyngede og man kunne lave mad i fred uden hylende dreng ved anklerne : )

  • januar 19, 2013 / 8:11 pm

   Det er altså smart. Normalt er Vigga ikke så god til at lege selv, men hun kan sagtens sidde selv i gyngen. Vi har køkken-alrum, så vi kan sagtens se hinanden og snakke imens jeg står i køkkenet. Det er jo genialt 🙂

 2. januar 20, 2013 / 11:34 am

  ej hvor er den gynge bare skøn :)og hvor ser hun bare ud til at elske den 😀

  kig gerne forbi min blog sælger ud af nogen af mine børne og loppe ting 😉