Spinatboller med hytteost og græskarkerner

I dag forsøgte jeg mig med en ny opskrift. Jeg bager meget sjældent boller, men fandt en opskrift på spinatboller med hytteost og græskarkerner, i en af Amos bagebøger “Hele året rundt”.

Maj-boller med spinat 
24 stk.:5 dl vand
50 g gær
100 g grahamsmel
800 g hvedemel

150 g optøet hakket spinat
250 g hytteost
2 tsk. sukker
2 tsk groft salt
75 g græskarkærner

Gæren røres ud i det lunken vand. Spinat, hytteost, Grahamsmel,salt, sukker oggræskarkerner tilsættes.
Rør hvedemelet i lidt ad gangen og ælt dejen til den er glat og smidig. Stil dejen til hævning og lad den hæve lunt i 45 min.
Del dejen i 24 stykker og form dem til boller. Dejen er ret våd så det er svært, at forme dem. Så jeg lagde bare 24 klatter dej 😉 
Lad bollerne efterhæve i 30 minutter.

Pensel bollerne med æg eller mælk.


Bag bollerne ved 225 grader i ca. 20 minutter.

Spinatboller med hytteost og græskarkerner

 

Share:

1 Comment

  1. januar 26, 2013 / 11:06 am

    Mums de ser gode ud. Den opskrift må jeg prøve af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *