Rugbrød uden surdej

I dag har jeg bagt et rugbrød uden surdej. Det er første gang og jeg har ikke smagt den endnu. Så kan ikke fortælle om det er blevet vellykket. Jeg har længe haft en pose med en 5-kornblandning liggende, fra Finax. Jeg har simpelthen ikke vidst, hvad jeg skulle bruge den til men bagpå posen fandt vi en opskrift på rugbrød. Så rugbrød blev det.

I kan selv finde opskriften lige her.

Share:

3 Comments

 1. februar 9, 2013 / 10:33 pm

  Nam nam det smager dejligt skat 🙂

 2. Anonymous
  februar 10, 2013 / 7:15 am

  Mmmmm… Det er ser godt ud : )
  Må prøves. Vi er lidt surdejsforskrækkede herhjemme nemlig *s*
  Kh.Sofie

  • februar 10, 2013 / 10:10 am

   Nu har jeg også prøvesmagt og det er super lækkert. Det er lidt blødere i krummen end et surdejsbrød.

   Åh. Surdejsforskrækkelse er vidst et temmelig kendt syndrom. Har også selv lidt af det engang 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *