Fastelavn

I dag har Vigga været til hendes første fastelavnsfest. Eftersom hun ikke går i vuggestue eller dagpleje har jeg været på jagt efter et arrangement selv. Der var en del, men jeg faldt over et på bryggen. Der var tøndeslagning, hvor de blev delt op i alder. Desuden var der efterfølgende et show med Master Fatman og hans samba dansere. 
Desværre vågnede Vigga op med en ordenligt snotnæse. Hun var ikke påvirket, havde ikke feber eller andet så vi besluttede os for at tage afsted og se det an. Desværre er jeg i løbet af dagen også selv blevet sløj og jeg klarer det ikke ligeså flot som Vigga. Derfor tog vi hjem lidt tidligere end beregnet, men vi fik da en del med. Vigga var i hvert fald godt kvæstet, da vi skulle hjem 😀

Share:

2 Comments

  1. februar 10, 2013 / 8:51 pm

    Åh hvor er hun fin! Charmetrold 🙂

  2. Anonymous
    februar 11, 2013 / 7:20 pm

    Nåh for nuttet! Og cool mama der matcher : )
    Kh. Sofie