Ups!

I dag har vi haft Viggas bedsteforældre på besøg. De var så søde selv, at medbringe aftensmad og vi fik serveret højtbelagt smørrebrød. Mmm.
Efter aftensmaden servede Ea kaffe, fra hendes højtelskede Nespresso-maskine. For at være ærlig er vi altså begyndt, at drikke alt for meget kaffe. Før vi fik den drak vi stort set aldrig kaffe. Nu drikker vi 1-2 kopper om dagen. Det smager bare så pokkers godt. Nå nok om det 😉

Under kaffen havde Vigga et lille “uheld” med sin mælk. Hendes morfar fik derfor et lille mælkebad, som vi alle fandt MEGET underholdende 😀 Der fremgår ikke så tydeligt udfra billedet, men der var temmelig meget mælk på morfar 😉

Share:

6 Comments

 1. februar 19, 2013 / 7:37 pm

  Ja, man skal ikke græde over spildt mælk.
  Når man får børn, finder man ud af hvorfra det udtryk stammer fra.

 2. februar 20, 2013 / 12:25 am

  Hvor er Christinas kommentar god og rigtig;) og hvor må det være skønt sådan at få gæster, der medbringer aftensmad! Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har smagt ‘rigtigt’ smørrebrød.. Det må jeg altså snart have!:)

 3. februar 20, 2013 / 5:59 am

  Hun er altså bare skøn! Og hvor er hun blevet stor 🙂

  Jeg var til foredrag med Jacob Holdt igår, og han vist en serie billeder han har taget primært fra USA, men også andre steder fra. Blandt fra “Copenhagen Pride”, og pludselig var der et billede hvor jeg tænkte “dem har jeg da set før??”. Var lige inde på hans hjemmeside og finde billedet: http://www.american-pictures.com/gallery/minority/pride/pride-2012/pages/2012-08-18_15-38-42.htm 🙂

  • februar 20, 2013 / 7:17 pm

   Åh. Haha. Jeg så ham godt, da han tog det og har derfor luret på det før. Jeg er selv kæmpe Jabob Holdt fan. Men bliver alligevel en smule pinligt berørt over, at dukke op på et billede til hans foredrag 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.