Flyverdragter AW18

Indlægget indeholder affiliate links

Temperaturen er så småt begyndt og falde og inden længe rammer frosten – går jeg da ud fra. Har man ikke allerede været ude og købe årets flyverdragt, så er det så småt ved at være på tide. Jeg har fundet lidt forskellige flyverdragter, som bestemt er værd, at tage et kig på. Jeg har erfaring med alle mærkerne, enten personlig, eller igennem mit arbejde. Når man har et barn på 6 år, så har man alligevel været igennem en hel del flyverdragter.

Som jeg skrev, for et par dage siden, så bruger Vigga ikke længere flyverdragt. Jeg ved at mange forsætter med det et par år inde i indskolingen. Særligt fordi det er lettere og hurtigere for børnene at tage den på. Personligt synes jeg Vigga er for stor og jeg tror dårligt, at man kan finde flyverdragter i hendes størrelse. Hun bruger nemlig str. 140 nu. Eller. Det kan man sikkert godt, men udvalget er mindre.

Sidste år brugte hun sine overtræksbukser meget. I Vigga 0. klasse gik de også på tur, så det var helt naturligt, at de var meget i brug. Her i 1. klasse er der langt mere klasseundervisning og så længe tror jeg heller ikke de er på legepladsen. Engang i mellem kommer regnbukserne i brug, men så heller ikke meget mere. Vi har faktisk, for første gang, oplevet at Vigga kan passe sit vinterovertøj fra sidste år. Det er jo helt vildt. Overvej lige hvor mange penge vi har sparet. Barnet vokser jo som ukrudt og vi har faktisk mange gange, måtte ud og købe nyt midt på vinteren fordi hun voksede ud af den anden. I så fald har vi aldrig købt brugt, men alligevel…

 

Flyverdragter AW18

Marmar // Wheat // Molo // Reima // Mini a ture // Mini Rodini // Ver de terre // Hummel

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *