5 juleforstillinger for børn 2018

Julen står for døren og december måned er, i sandhed, børnenes fest. Ventetiden kan være lang for de yngste, så hvad kan man finde på? Vi har en virkelig dejlig tradition med, at tage i teateret og se en juleforstilling. Intet kan skabe julestemning, som teateret og så er det en dejlig og hyggelig oplevelse at få med sin familie.

Mange er i tvivl om, om børnene kan koncentrere sig så længe – men bare rolig – det kan de sagtens. Teateret er magisk, fortryllende, nærværende og indlevende. Børnene elsker det og bliver hurtigt opslugt af det univers, som de fantastiske skuespiller skaber på scenen. Det samme bliver de voksne og man kommer ud med en følelse af, at have fået en skøn oplevelse.

Hvad skal vi tage ind og se? Der er masser af muligheder. I København ligger mange fantastiske børneteatre og de har hver deres gode bud på en juleforstilling. For at børnene skal få mest ud af det er det dog altid en god idé, at følge den anbefalede aldersgrænse.

Vi har endnu ikke besluttet os for, hvad vi skal se i år. Der er mange gode bud og umiddelbart tror jeg at den falder på “de underjordiske”. Vi har tidligere set flere teaterstykker med Raghnild Kaasgaard og hun er fuldstændig fantastisk!

5 juleforstillinger for børn 2018:

Når du ser et stjerneskud

Hvor? Anemonen

Hvornår? 20. november – 23. december

Alder? 4-12 år

Find billetter her.

5 juleforstillinger for børn 2018

Julekortet

Hvor? Tivoli, glassalen

Hvornår? 25. november – 16. december

Alder? Fra 5 år

Find biletter her.

5 juleforstillinger for børn 2018

De underjordiske

Hvor? Riddersalen

Hvornår? 20. november – 22. december

Alder? Fra 6 år

Find billetterher.

5 juleforstillinger for børn 2018

Folk og røvere i Kardemommeby

Hvor? Bellevue teateret

Hvornår? 8. november – 22. december

Alder? Fra 3 år

Find billetterher.

5 juleforstillinger for børn 2018

Nisselist og Troldefis

Hvor? Zangenbergs teater

Hvornår? 26. nov – 9. december

Alder? 4-10 år

Find billetter her.

5 juleforstillinger for børn 2018

Sikke mange klokken slår

Hvor? Teateret Zeppelin

Hvornår? 28. november – 2. december

Alder? 3-9 år

Find biletter her.

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *