Vigga er selv gået hjem fra skole!

Ja, Vigga er selv gået hjem fra skole i dag. Det føles kæmpe stort og meget sensationelt, omend vejen er meget kort, og jeg kunne se hende, da hun kom ud fra skolens område. Det er sgu helt vildt det her. Vi er virkelig ved at have en stor pige nu.

Jeg har spekuleret meget over om hun er for lille. Og det havde jeg klart følt, hvis vi boede længere væk fra skolen. Hun skal ikke over nogen vej og vi bor kun 300 meter væk. Vigga er desuden en meget ansvarlig og moden 6-årig pige – og jeg ved jeg kan regne med hende når vi laver en aftale. Og hun overholdt også vores aftale til punkt og prikke. Hun havde endda fået læreren til at sætte et ur, så hun kunne gå præcist på det tidspunkt vi havde aftalt. Hun er lige så punktlig som hendes mødre. Hehe.

Det gik også godt med at være hjemme. Hun er heldigvis ved at nå den alder nu, hvor hun er en stor hjælp i dagplejen. Da hun var mindre krævede hun, klart nok, mere af vores opmærksom og kunne godt synes det var svært at dele opmærksomheden en hel dag. Men det er vi udover nu og hun er total tredje pædagog og nærmest alle børnene er vilde med hende. Hun har kæmpe status blandt de små og de synes hun er super sej. Vigga rigtig meget børnetække og nærmest alle små børn, vi møder på vores vej, er meget glad for hende – og hun for dem.

Vigga fandt en flintesten, imens vi legede i gården med de små. Den var hun meget fascineret af og brugte lang tid på et lege med den og lave smykker med nogle flig hun havde slået af. Det er meget sjældent hun sidder fordybet i en leg så længe og det var virkelig en fornøjelse at se. Så føltes det hele bare helt rigtigt. Desuden går hun til springgymnastik og mandagen, så det var også bare dejligt at hun kunne slappe af op til det og der ingen stress var.

Vigga er selv gået hjem fra skole!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *