Legedag i remisen

I sidste uge var Vigga, Petrine, Ea og jeg på Remisen. Remisen er en indendørs legeplads, som ligger på Østerbro og den er så fantastisk og sjooov! Tirsdag og torsdag er for børn 0-3 år og der bliver derfor sat en masse ting ud til de små. Hvis i bor i København er det virkelig et anbefalelsesværdigt sted at tage hen. Vi fik desværre ikke taget billeder.

I går drog Ea så afsted alene. Jeg ligger syg derhjemme, så jeg kunne desværre ikke komme med. Det kunne jeg egentlig ikke alligevel, da jeg skulle havde været i skole. Nå men Ea kom altså afsted i går og hun fik taget nogle rigtig fine billeder af pigerne. Dem skal i jo også lige have lov at nyde 🙂

Share:

6 Comments

 1. marts 15, 2013 / 6:38 pm

  Nej, hvor hyggeligt! 🙂

  • marts 16, 2013 / 6:15 pm

   Super hyggeligt 🙂 Det er lidt sjovt med en indendørslegeplads…

 2. Anonymous
  marts 15, 2013 / 6:48 pm

  Det er det fedeste sted!
  Og sikke nogle smækre små damer : )
  Kh. Sofie

  • marts 16, 2013 / 6:17 pm

   Det er det virkelig. Jeg har tidligere været på Remisen med en børnehave jeg arbejde i. Anede ikke, at man kunne komme der med de helt små tirsdag og torsdag – så var meget begejstreret 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.