Blær, blær

Jeg bliver altså nødt til, at blære mig lidt. Jeg har vundet en konkurrence på Magasin Du Nords hjemmeside. Jeg har da før vundet et par konkurrencer her i blogland men i forhold til, hvor mange jeg deltager i så vinder jeg altså aldrig noget.
Jeg har vundet et par solbriller fra Ray Ban og jeg er vildt glad. Det er egentlig ikke fordi det er nogen, som stod på min ønskeseddel eller lignede men følelsen af at vinde er fantastisk – er sikker på andre kan genkende følelsen 😉

Jeg synes faktisk at det er en super fed model og jeg glæder mig til at modtage dem. Nu er jeg sommerklar og sol og varme må godt snart titte frem 😀

Share:

2 Comments

  1. marts 19, 2013 / 8:43 pm

    Hvor fedt at vinde sådan en lækker sag! Jeg har et par lignende og jeg elsker mine! Nu mangler vi bare sol, sommer og varme!

  2. marts 19, 2013 / 8:53 pm

    Hvor lækkert. Og de er da super fede, kan godt forstå du er glad 🙂
    Så håber jeg der snart kommer sol så du kan flashe dine nye solbriller.