Old, but new

Som jeg skrev i går, så har vi været på Dragør marked. Men på vejen derud kom vi, tilfældigt, forbi et loppemarked, hvor jeg fandt noget jeg længe har kigget efter. 
Jeg har længe ønsket mig en gammel dukkekravlegård til Vigga. For et par uger siden fandt jeg en, som var lidt medtaget, til 75 kr. Jeg sprang dog fra fordi jeg gerne ville finde en, som var i bedre stand. Pludselig i går stod den der, med fint elefant print og det hele – en flad 10’er skulle de have for den. Så nu er den flyttet herhjem 😀 Jeg fandt også en fin musikuro, som jeg også kun gav en 10’er for.
Derudover faldt vi over en gammel klapvogn (den længst til venstre) og købte den for 100 kr af en ældre dame. Jeg har ingen idé om, hvor gammel den er men hun havde haft den stående, hjemme, i over 50 år. Den passer fint til Viggas størrelse og hun er allerede rigtig glad for den. Den er lidt medtaget i stoffet, men det må vi forsøge at fikse.
Nu til Dragør Marked. Vi var ikke gået derover med en forventning om at finde noget – blot for at kigge. Til vores store overraskelse fandt vi dog et par tilbud…
Vi havde jo lige købt én klapvogn men kom forbi et sted, hvor der stod en anden. Den er af mærket Emmaljunga og den har enormt meget charme. Jeg tænkte at den nok mindst kostede et par hundred, men den kostede kun 40 kr. Så måtte vi også lige have den med hjem 😉 Nu har vi vidst også nok dukkeklapvogne. Men nøj de er fine 🙂
Sidst men ikke mindst. Jeg samler på Erik Kold bøtter men jeg er ret kræsen med, hvor meget jeg vil give for dem. Jeg fandt en, i rigtig pæn stand, til en sølle 10’er. Så det var en rigtig god loppedag.

Share:

2 Comments

  1. juni 9, 2013 / 4:40 pm

    Sikke en skøn fangst 🙂 Super fine ting I har fået med hjem. Dejligt 🙂

  2. juni 9, 2013 / 7:57 pm

    Wow hvor er det fint =0) Så skønt print.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *