Sommerferie

I går var min sidste dag i praktikken og jeg har, derfor, officielt sommerferie. Det har været en rigtig god praktik periode. Har været i en udflytterbørnehave og har lært en masse, som jeg kan tage med og bruge i fremtiden. Både i forhold til min egen pædagogiske praksis men også i forhold til Vigga.
På trods af god praktik har jeg nu alligevel glæder mig til sommerferie. Jeg har ferie til slut august og har derfor 2 måneder hjemme sammen med Vigga. Det bliver mere end skønt. Har virkelig savnet at bruge alt min tid sammen med hende.

Ferien står på hygge, afslapning, Tivoli, Zoo, Knuthenborg, Den blå planet (skal jo have udnyttet nogle af alle vores årskort), legepladsture, cykelture og en tur til Mallorca.

Derudover skal jeg lige have oppet mig og begynde at bage igen. Jeg har jo bagt alt vores brød selv og er virkelig faldet af på den, på det sidste. Har vidst også et par ufærdige syprojekter liggende. Okay, måske ikke så meget afslapning alligevel 😉

Share:

1 Comment

  1. Anonymous
    juni 28, 2013 / 7:23 pm

    Rigtig god ferie til jer alle tre : )
    Her glæææææder vi os også til det er vores tur!
    Kh. Sofie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.