Voksen, færdiguddannet og selvstændig

Det er længe siden, at bloggen sidst har fået min opmærksomhed. Jeg har faktisk slet ikke været inde på den af ren og skær dårlig samvittighed. Engang brugte jeg en stor del af min sparsomme fritid på, at holde den opdateret. Bloggerverden forandrede sig dog meget i den tid jeg bloggede og pludselig følte jeg, at det hele gik op i det rigtige lys på billederne, læsertal og sponsorerede indlæg. Jeg havde i den grad brug for en pause.

Meget er sket siden sidst. Jeg er vidst blevet rigtig “voksen”. De sidste par måneder er jeg fyldt 28 år, blevet færdig med pædagoguddannelsen og så er jeg blevet selvstændig. Ea har jo de sidste 15 måneder haft en privat dagpleje og jeg tilsluttede mig så snart jeg blev færdig. Derfor passer vi nu seks skønne børn (snart syv) hjemme i lejligheden på Amager. Vi er virkelig glade for det og hverdagen som selvstændige sammen går bare super godt. Man har spurgt ind til hvordan det er, at arbejde sammen med sin ægtefælle. Faktisk siger mange, at det kunne de slet ikke. Men Ea og jeg har altid været meget tætte og meget sammen. Så at det skulle blive et problem har stort set ikke rørt vores tanker. Men alt det kan jeg jo skrive om en anden dag, hvis jeg nogensinde får åbent bloggen igen. Man ved aldrig disse dage.

Vigga, som bloggen jo i stor stil har drejet sig om, er blevet en stor og meget fræk præ teenager. Det har virkelig ramt mig, hvor skønt men somme tider hårdt det er at være mor til en pige på fire år. Det er vildt at se hvordan hun bare udvikler sig hele tiden og hvordan hun, i den grad, er ved at udvikle sine egne meninger og holdninger om livet. Måske også mere om det en dag….

God weekend derude

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.