Solskin og påskeægjagt i Frederiksberg have

Vi havde det skønneste forårsvejr her i København i lørdags. Derfor forslog Ea at vi tog på påskeægjagt i Frederiksberg have. Jeg havde regnet med at Vigga ville synes at det var vildt sjovt, men det gjorde hun så ikke! Hun skulle ikke holde noget skattekort, eller følges sammen med en million milliard andre mennesker rundt på de forskellige poster og hun skulle da SLET ikke snakke med den uhyggelige påskehare! Men hun ville bestemt gerne kigge på alle sutterne på suttetræet og hun ville egentlig også gerne have dem alle med sig – størstedelen lignede jo hendes! Vi kunne i hvert fald konstatere at hun nok ikke kommer til at hænge sine sutter på det træ any time soon 😉 
Heldigt for Vigga, så kunne man godt få et påskeæg uden at have gennemført nogle af posterne. Og hun ville altså også gerne spise chokolade! 😀

Share:

2 Comments

  1. april 16, 2014 / 8:28 pm

    Nice påskeæg I fik… ;0)

    Jeg tror også Alba ville have svært ved at aflevere sine sutter, så det venter vi vist også bare med herhjemme

  2. april 18, 2014 / 5:16 pm

    Oliver ville også elske at få alle sutterne med sig, fra sådan et suttetræ 😉 Men lækkert påskeæg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *