Vi flytter!

Det er ikke meget jeg får skrevet herinde for tiden (synes efterhånden jeg starter de fleste blogindlæg på denne måde). Men så har jeg måske bare mere på hjertet når jeg endelig skriver.

Den belt “store” nyhed i denne omgang er at vi skal flytte. Flytte ser helt vildt ud i mine øjne, men vi skal heldigvis ikke flytte så langt. Vi flytter faktisk bare ind i opgangen ved siden af. Det er en større lejlighed og den har – wait for it – ELEVATOR. Jeg har før skrevet om at vi er godt trætte af at bo på 4.sal. Det er godt nok ikke så slemt lige for tiden, for Vigga er blevet god til at gå op selv og vi har stort set ingen konflikter omkring det længere (7-9-13). Der er jo langt op for små og trætte ben, men jeg kan simpelthen ikke bære 19,2 kg op på 4. sal x antal gange om dagen.Men nu er det snart slut med trapper for os. Det var godt nok god gratis motion og vi kommer måske rullende ned af gaden om et års tid men, who cares, vi får elevator.

Selvom vi ikke flytter væk fra alt det velkendte, så er det alligevel svært for os at flytte. Vigga synes bestemt ikke om det og vi forsøger ikke at tale for meget om det. Desuden har vi næsten boet her i 6 år og vi er rigtig glade for denne lejlighed. Det er her vi boede da vi var i fertilitetsbehandling, da jeg blev gravid og det er her Vigga er vokset op. Så det er da lidt vemodigt, men forhåbentlig får vi nye gode minder i den nye lejlighed.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.