Weekend

Vi har, i denne weekend, haft overnattende gæster. Eas lillesøster og hendes datter kom og hyggede i går formiddag og helt spontant besluttede vi at de skulle overnatte. I dag hyggede vi lidt mere og her til aften tog de hjem.
I går havde vi fundet Viggas badebassin, fra sidste år, frem og sat det op på altanen. Pigerne var helt vilde for at komme i og de hyggede sig, længe! Senere på dagen biksede jeg tortillas og små skåle med fyld sammen og så tog vi ned på Bredegrund legeplads for at spise aftensmad og lege. 
Da børnene var puttet afsluttede, vi voksne, aftenen med at spise guf og spille henholdvis Bezzerwizzer og Cluedo.
I morges efter morgenmaden tog vi en tur på Voldens legeplads, hvor der blev klatret, gynget og leget med vand til den store guldmedalje. Vigga elsker virkelig vandleg og det er dejligt at se, hvordan hun nyder det og hvor koncentreret hun er. 
Efter legeplads hjem og spise frokost og derefter lur til børn og jeg selv. Efter lur stod den på endnu en tur i badebassinet og derefter grill og leg i vores egen gård. Pigerne har virkelig hygget sig og har for første gang rigtig leget sammen. Det har været så sjovt og skønt at se. Vilja har lært at sige Vigga og kalder ofte på hende; “Viiiiiiggaaaaa” – så sødt altså.
Det har virkelig været en dejligt weekend, men nu er vi vidst også alle trætte….. 

Share:

3 Comments

 1. juli 7, 2013 / 7:21 pm

  Hvor ser det bare virkelig hyggeligt ud!

  Fantastisk med sommer!

 2. juli 9, 2013 / 1:44 pm

  Ser ud til at være en hyggelig weekend

  //Trine S

 3. august 28, 2013 / 1:31 pm

  An e-cigarette kit is a great way to get started with electronic cigarettes. Our e-cigarette kits contain batteries, atomizers, mouth pieces, tank cartridges, chargers and everything else needed for the different models. In other words, if you buy an e-cigarette kit, you get everything you need.
  Electronic cigarette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.