Glædelig jul og godt nytår

Et lidt forsinket glædelig jul og godt nytår til jer alle. Juleferien er ved at være overstået og hverdagen banker så småt på igen. Det har været dejligt med ferie og endnu dejligere at være sammen med Vigga. Hun er dog begyndt, at spørge meget ind til hvornår hun skal i børnehave igen og sige hun gerne vil i børnehave IDAG! – så tænker lidt, at Ea og jeg er ved at kede hende lidt. Høhø.

Vi har haft en dejlig jul med hygge og alt for mange gaver til Vigga. Eas og min familie havde slået sig sammen i år, så Vigga var så heldig at have alle dem, som holder mest af hende, omkring sig.

Nytår var meget stille og rolig. Vi var sammen med min familie. Vi spiste lækker mad, spillede pakkespil og Bezzerwizzer. Vigga holdt sig, til min store overraskelse, vågen til klokken 1.00 og endda i godt humør. Fyrværkeriet var dog ikke noget der kunne imponere hende. Men hun hyggede sig i stor stil.

Håber i alle har haft et par dejlige uger og god arbejdslyst på mandag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Share:

1 Comment

  1. januar 3, 2015 / 3:57 pm

    Det lyder til at have været en rigtig skøn juleferie. Imponeret over lillepigen kunne holde ud helt til kl. 01 nytårsaften. Frisk gået 🙂 Vores Vigga holdt ud til 22.30.

    Rigtig godt nytår til jeres lille familie også … og puha ja, arbejde på mandag. Den bliver hård! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.