Salt City Emporium

Først og fremmest, så er Instagram et farligt, farligt sted. Det er virkelig addicting og alt for inspirerende. Jeg har derinde fået øjnene op for et økologisk børnetøjsmærke, som hedder Salt city Emporium. Det laver simpelthen de fedeste leggins og jeg kunne egentlig godt købe dem alle sammen. Jeg har dog udvalgt mig en favorit og holdt mig til dem.

Jeg har set mærket meget få steder men de kan findes her, her og her.

Salt City Emporium
Det er disse som jeg har købt til Vigga 😀
Salt City Emporium
Salt City Emporium
Share:

2 Comments

  1. juli 30, 2013 / 7:18 pm

    Hvor er de bare super fine! 🙂

  2. august 1, 2013 / 8:28 pm

    De er bare så fede! Jeg har selv kigget på dem til Philip og følger kindbynature på instagram 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *