Læderbryllup

I dag har Ea og jeg 3-års bryllupsdag. Dette hedder i følge Wikipedia læderbryllup, hvilket lyder akkurat lige så romantisk som vores dag har været 😉

Ea og jeg går overhovedet ikke op i vores bryllupsdag. Faktisk havde vi glemt den sidste år og kom kun i tanke om det fordi at min veninde skrev tillykke, sent om aftenen. Da vi besluttede os for at blive gift var det udelukkende fordi det var et krav, hvis Ea skulle adoptere vores kommende barn. Vi er ikke imod ægteskab, men det er ikke noget der som har nogen værdi for os. Vi og andre ved godt, hvor højt vi elsker hinanden.
Nu skal det selvfølgelig ikke lyde så negativt for det var da en skøn oplevelse og vi havde en dejlig dag med vores familie.

I dag har vi bare slappet af og nydt vores elskede datter. Vi har været inde i byen og lege på legeplads, gået tur på Strøget og spist frokost på Rizraz. Helt afslappet – lige som vi bedst kan lide det 🙂

Vores bryllupsdag – dengang vi var unge <3
Share:

5 Comments

  1. juli 31, 2013 / 9:35 pm

    Tillykke 🙂
    Lyder som en skøn dag!

  2. august 1, 2013 / 8:24 pm

    Min mand og jeg har læderbryllup (det vidste jeg ikke, at det hedder!) til oktober, og vores bryllup var meget ligesom jeres 🙂 Jeg var ca. 5 måneder henne med vores ældste, Alexander, og vi blev gift på Rådhuset. Det var meget hyggeligt, men langt fra højtideligt. De gæster der tog med hjem efter ceremonien, fik serveret pizza, og det var helt perfekt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *