Zara Kids

Forleden dag var vi en tur i Zara og tog straks elevatoren op i børneafdelingen. Vi har været der et par gange, men har faktisk aldrig fundet noget vi synes om. Jeg synes måske, lidt, at der godt kan være overflod af blomster og sløjfer deroppe. Men jeg fandt faktisk et par fine ting til Vigga og har også lige siddet og kigget lidt på deres hjemmeside, hvor jeg også har fundet lidt fine ting.

Priserne er om noget acceptable og kvaliteten virker umiddelbart i orden. Det er bestemt en butik og webshop, som jeg vil holde lidt bedre øje med.

Jeg har købt sweater og bukser på nedenstående billeder. Resten er trøjer, som godt kunne ende i Viggas  garderobe men som jeg ikke så i butikken 🙂

Share:

3 Comments

  1. august 7, 2013 / 7:53 pm

    Alle items ville klæde Oliver godt 🙂 jeg var vildt med den pigede kjole Vigga havde på forleden dag. Den står godt til de fine krøller hun har.

  2. august 7, 2013 / 7:59 pm

    Hahaha. Er det en hentydning til noget? 😉 Jeg vil forsvare mig selv med, at over halvdelen af ovenstående er fra pigekategorien 😉

    Den hvide kjole har Ea købt, uden jeg var med. Jeg må ærligt indrømme at jeg næsten fik et lille hjerteanfald, da jeg så kjolen med tilhørende hvide mamelukker og det blev kun værre da min mor næsten dånede over sættet 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *