Vi er næsten klar

I morgen står vi op sammen med hønsene. Vi skal nemlig være i lufthavnen klokken 6.30, da vi rejser en uge til Mallorca. Vi er stort set klar; kufferterne er pakket og lejligheden er ryddet og rengjort

. Jeg har taget vores Ipad med og håber virkelig på at få blogget. Jeg har ikke særligt gode erfaringer med at blogge på Ipaden men har hentet en Blogger App og håber at jeg har bedre held med den. Ellers vender jeg tilbage om lidt over en uge 🙂

Share:

3 Comments

  1. august 9, 2013 / 6:59 pm

    I må have en rigtig dejlig ferie <3

  2. august 9, 2013 / 6:59 pm

    God tur 😉 Møj misundlig her 😉

  3. august 10, 2013 / 8:55 am

    Rigtig god tur.. håber I får en dejlig ferie;0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *