Mallorca part 2

Da min kontaktlinse-krise var afværget, vågnede vi mandag morgen med en helt anden ro i kroppen end vi havde haft indtil da. Nu skulle vi rigtig nyde ferien – og den blev også helt fantastisk.

Hotellet vi boede på var lidt særligt, da det ikke var højt. Med det mener jeg at det nærmere var en slags små rækkehuse, hvor der lå en lejlighed i stuen og en på første sal. Vi havde selv bedt om at få en i stuen og det var bare smadder lækkert. Normalt bor vi jo på 4. sal og slæber dagligt os selv halvt fordærvede. Det var skønt at vi alle bare kunne gå ind og ud som det passede os.
Vi havde også bestilt all-inklusive, hvilket vi aldrig før har prøve og faktisk heller ikke havde troet vi ville komme til at prøve. Jeg havde ikke de helt store forventninger til det, men blev positivt overrasket. Vi havde nok ikke overlevet en uge mere med det, men den der ene uge var helt fin. Det var så skønt ikke at skulle tænke på hverken mad eller drikkevarer. Viggas appetit var usandsynlig lille på turen. Jeg havde lidt svært ved at vurderer om hun ikke brød sig om maden eller om det var varmen. Det eneste vi stort set kunne lokke i hende var is, yoghurt og lidt frugt. Vi forsøgte dog ikke at bekymre os for meget og bare acceptere at hun spiste, hvad hun spiste. Appetitten er heldigvis vendt tilbage efter vi kom hjem.
Hotellet lå kun 5 minutter på gåben fra stranden og vi stort set nede og bade, hver formiddag. Der var ret lavvande og jo længere man gik ud jo mere lavvande blev det. Havet var smukt, dejlig lunt og fyldt med fisk, hvilket Vigga synes var ret sjovt.
Vores eftermiddage tilbragte vi i hotellets pool område. Jeg havde undersøgt sådan noget med badevinger, badering og lignede hjemmefra og var kommet frem til at hun ikke skulle have noget på. Jeg havde hørt at det skulle være det bedste, da børnene fik en bedre fornemmelse for sig selv og vandet. Da hun jo på intet tidspunkt skulle være alene i vandet tænkte jeg at det var fint. Men det måtte jeg ligesom æde i mig. Hun var helt vild i vandet dernede. Vi hoppede og dansede rundt og faldt hele tiden. Vi måtte under ingen omstændigheder holde hende eller røre ved hende, hvilket gjorde det lidt svært og vi endte med en ret utilfreds Vigga. Afsted efter badevinger måtte jeg ud, men på Mallorca findes der åbenbart ikke badevinger til børn under 3 år. Købte derfor de mindste jeg kunne finde og det var bare lykken. Pludselig var hun ikke ved at drukne, hver gang hun faldt og kunne holde sig selv oppe. Til sidst fik hun rigtig godt styr på det, faldt stort set ikke og begyndte at svømme lidt med vingerne. Det var så sejt!
Der var 3 børnepools på hotellet. Den ene var et område, hvor der var fyldt med små vandrutcshebaner. Vigga var helt vild med det og de sidste par dage kunne hun selv kravle op af trappen og rutsche ned af den selv – selvfølgelig med Ea og jeg stående ved forholdsvis trappe og rutschebane 😉 Men det var bare så vildt og det gik virkelig op for os, hvor stor hun er blevet. Derudover havde de også et varmvandsbassin, hvor vi brugte rigtig meget tid. Ikke så meget fordi det var varmt men fordi at dybden var helt perfekt til Vigga. Desuden var der ikke særlig mange som brugte det og det var meget rart for Vigga.
Vores aftner brugte vi oftest på at gå små ture. Ikke noget vildt men måske lige en tur ned til stranden for at dyppe fødder. Derudover lå der noget ponyridning og 3 kæmpe hoppeborge lige bagved vores lejlighed som Vigga selvfølgelig også lige skulle afprøve. Hun kom lidt senere i seng dernede, da alle måltiderne lå en time senere end hun er vant til. Det gik dog helt fint og hun sov bare tilsvarende i den anden ende.
Ugen fløj afsted og inden vi havde set os om skulle vi hjem igen. Men vi havde den mest fantastiske ferie og det var fantastisk at se, hvordan Vigga bare nød det og sugede oplevelsen til sig.
Nu, billedspam!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share:

12 Comments

 1. Anonymous
  august 19, 2013 / 7:51 pm

  Hvor lyder det dejligt! Fantastisk som de udvikler sig, de små 🙂
  -Signe

 2. august 19, 2013 / 7:51 pm

  Totalt skønne billeder, elsker det med isen 🙂

 3. august 20, 2013 / 11:23 am

  Dejlige billeder. Vi skal også til Mallorca til september med Oliver. Købte i vandkande, spand og strandlegetøj dernede eller herhjemme?

  • august 20, 2013 / 11:25 am

   Ih, hvor dejligt. I kan godt glæde jer! 😀 Hvor skal i bo hende?

   Ja, vi købte sådan et spand sæt med det hele dernede. De solgte det i ALLE butikker så det er ikke noget problem at finde. Det var stort set det eneste vi brugte penge på dernede; spand sæt, badedyr, badevinger, bolde og alt det gøgl 😀

 4. Anonymous
  august 20, 2013 / 8:12 pm

  Fine billeder!
  Hun ser virkelig stor ud på det første billede.
  Kh. Sofie

 5. august 22, 2013 / 6:54 am

  Hov, det var jo samme sted som Molly My og jeg var i maj, det var helt perfekt til børn syntes jeg 🙂

  • august 22, 2013 / 7:02 am

   Samme by eller hotel? Uanset, hvad så ja.. Det var helt perfekt til børn 😀

 6. Anonymous
  marts 28, 2014 / 9:20 am

  Hej.

  Tak fordi du deler både store og små oplevelser på bloggen. Jeg har med stor interesse læst dine indlæg om Mallorca, da vi netop sidder og planlægger sommerferie med en datter på 2 år. Vi kan ikke helt beslutte os for, om vi skal prøve noget ala det I har prøvet med et meget børnevenligt hotel, eller et mere voksen venligt sted (selvfølgelig med strand, pool mm, men hvor man spiser “ude” og der måske er lidt mere ro på hotelområdet). Har I tænkt over dette efterfølgende og hvordan evt fremtidige ferier skal foregå? Vi ønsker naturligvis en ferie, hvor der både er lidt for store og små. Så på den ene side, skal det være børnevenligt, men omvendt skal det også være til at holde ud – hvis du forstår:-) Var bare lige nysgerrig om I ville gøre noget lign en anden gang og jeres oplevelser af fordele og ulemper.

  Mvh Maria

  • marts 28, 2014 / 10:26 am

   Vi ville uden tvivl vælge noget lignede igen. Tror endda godt at vi kunne finde på at tage tilbage til samme hotel. Men havde Vigga været 5 år, så kunne vi nok godt finde på at vælge modellen med at gå ud og spise hver aften osv.

   Men jeg tror også at det kommer meget an på, hvilket barn man har. Vigga er en lille krudtugle og hun skal opleve noget hele tiden ellers kravler hun på væggene. Når hun har spist, hvilket hun ikke er længe om, så vil hun hurtigt videre i programmet. Personligt synes jeg ikke det er specielt hyggeligt at kaste maden i hovedet på en restaurant og hurtigt komme videre. Derfor ville vi som det er nu forsat vælge den børnevenligemodel 🙂

   Det jeg så som den største fordel var nok at der var plads til børn på hotellet. Der var ingen som var der for at ligge og læse i stilhed og derfor blev ingen generet af børnene på nogen måde. Det var meget befriende synes jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.