Copenhagen Pride

Denne uge har det været Copenhagen Pride Week. Det er en uge, hvor homomiljøet bliver synliggjort igennem en masse kulturelle arrangementer, som forgår inde på Rådhuspladsen. Denne uge har der bl.a. været “To Rusia with love” demo, Spring-ud debat, højt læsning af børnebogen Niller Pilfinger og en masse, masse andet. Hele ugen afsluttes med Copenhagen Pride Parade, som vi så har deltaget i, i dag.

I år havde vi endnu engang besluttet at vi ville gå i optoget, sammen med de andre regnbuefamilier. Vi havde Christianiacyklen med og jeg cyklede stort set Ea og Vigga hele vejen. Ea og jeg byttede lige til aller sidst på ruten, da Vigga blev træt og derfor lidt mor-syg. Vigga tog det hele super flot og dansede i vognen, charmede og var rigtig sød til at vinke til alle menneskerne som stod og kiggede på.

Efter Paraden afholdes der et stort show inde på Rådhuspladsen. Sidste år, hvor Vigga var så lille tog vi direkte hjem efter paraden. I år skulle Viggas grandkusine Sarah/Zahra spille og vi tænkte at det kunne være sjovt for Vigga at se. Hun skulle spille umiddelbart efter paraden ankom til Rådhuspladsen. Desværre var det blevet udskudt med en halv times tid, så vi valgte at tage hjem. Vi synes ikke at hun skulle stå derinde og vente, så det må blive en anden gang hun ser hende optræde 🙂

Vi blev genkendt et par gange, fra bloggen, og det var hyggeligt at i gav jer til kende.

Og forresten… Var der nogen af jer søde læsere som stod derinde og så på eller måske selv deltog?

  Share:

  4 Comments

  1. august 24, 2013 / 6:01 pm

   Det var sjovt at spotte jer i dag, i så simpelthen så fine ud i jeres cykel med alle flagene 🙂 Jeg får først tid til at lægge billeder ud i morgen, min lille gut er lidt træt efter en lang dag, men han klarede det såå fint! og vi tog også væk fra larmen efter paraden, så han kunne få sovet lidt i vognen.
   mvh Marie

   • august 24, 2013 / 6:17 pm

    Jeg anede overhovedet ikke det var dig. Jeg læser ofte din blog, men kunne slet ikke genkende dig 🙂 Det var smadder hyggeligt, at du sagde hej.

    Det er en lækker lille fyr du har dig og jeg kan bestemt godt forstå han er træt – det er jeg også 😉 Vigga faldt også i søvn med det samme her til aften 🙂

  2. Anonymous
   august 24, 2013 / 6:19 pm

   Yes. Jeg stod næsten inde ved Rådhus Pladsen med min datter – der næsten ikke var til at holde ude fra optoget – men dansede efter balloner, flag, sæbebobler.
   Fed fest!
   Kh. Sofie

  3. august 24, 2013 / 7:13 pm

   Hvor ser i dejlige ud i vognen. I ser ud til at have haft en dejlig dag.