Reima Event

I fredags var Vigga, Ea og jeg inviteret til et Reima Event, hvor vi kunne se og gramse lidt på deres nye kollektion.

Reima er ikke et mærke, som jeg kender særlig godt. Jeg har hørt og læst rigtig gode ting om deres flyverdragter, men det er ikke et mærke jeg sådan lige er faldet over. Alligevel takkede jeg ja til invitationen for at se lidt nærmere på det. Jeg må sige, at jeg blev positivt overrasket. Deres kollektion var større end jeg anede. Der var både flyverdragter, jakker, huer, vinterstøvler, forede gummistøvler, tøj osv. Desuden var der et hav af forskellige styles og farver – man kunne virkelig finde noget for enhver smag.

Share:

2 Comments

  1. september 2, 2013 / 3:31 pm

    Hvor er jeg grøn af misundelse.
    Hvordan var hhv den grå og den mørkeblå flyverdragt i kvaliteten? Fortalte de noget spændende?

  2. Lise
    oktober 11, 2013 / 7:10 pm

    Vil blot nævne at Reimas flyverdragter desværre er imprægneret med floursstoffer, det er der desværre meget overtøj der er 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *