Loulou Harbour for Seje Drenge + Instagram giveaway

Seje Drenge er en webshop og fysisk butik, som befinder sig på Nørrebro. I skal ikke lade navnet Seje Drenge narre jer for de har bestemt også tøj til Seje Piger. Foruden en masse lækre mærker som fx Mini Rodini (yndlingsmærket), Bobo Choses (næsten yndlingsmærket) og AlbaBaby så har Jelena (ejeren) i samarbejde med kunstneren Loulou Hourbour skabt sin egen kollektion. Kollektionen hedder Loulou Harbour for Seje drenge.

Jeg har været så heldig at få tilsendt 2 kollektionsprøver derfra i str. 86. Det er lidt småt i størrelsen og Vigga kan desværre ikke passe det. Men i har mulighed for at vinde de 2 nævnte kollektionsprøver – en bluse og en body.

Jeg kan fortælle at tøjet er øko-tex, og det er helt vildt blødt, og lækket. Jeg er selv ret vild med trykket på dem. De er så fine og helt simple. Derfor ville da have passet godt til alle Viggas leggins, hvor der sker en helt masse 😀

Det kan allerede købes i Seje Drenges fysiske butik og indenfor et par uger også på deres webshop. I kan tilmelde jer Seje drenges nyhedsbrev her (i højre side) og derved få besked når kollektionen lander i webshoppen.

For at deltage i denne giveaway skal i en tur ind på instagram. Instruktionerne er skrevet på min profil: RegnbuebarnetVigga

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *