Marmar Copenhagen

Marmar Copenhagen er en af mine favoritter når det gælder danske børnetøjsmærker. Herhjemme har vi været rigtig glade for både deres leopard styles, men også deres bodyer som fungerer rigtig godt som basistøj. Tøjet kan kombineres på et hav af forskellige måder og det er virkelig fedt. Man kan sammensætte det så man både kan opnå et meget cool look, men man kan også få et meget tøset eller festligt look. 
Når jeg falder over styles, som jeg bliver ekseptionelt glad for, så tøver jeg ikke med at klikke det hjem i flere størrelser. Fx er både leopard leggins, grå og rød/lilla (jeg ved faktisk ikke, hvad den farve hedder) bodys gengangere i Viggas garderobe og vi har det selvfølgelig også i hendes nuværende størrelse 🙂

Share:

4 Comments

 1. september 4, 2013 / 5:48 pm

  Hun er simpelthen for lækker, hende Vigga. Og virkelig god ide at købe favoritterne i flere størrelser, det er desværre aldrig faldet mig ind – men det tager jeg til mig! Jeg tror i øvrigt farven hedder Bordeaux 🙂
  Kh Anne, mor til tvillinger 8 uger ftf

  • september 4, 2013 / 9:40 pm

   Tusind tak, Anne! Jeg synes jo også selv hun er en lille lækkerbidsk 🙂

   Jeg har virkelig benyttet mig meget af, at købe styles i flere størrelser. Et par få gange lidt for meget – nogle prints kan tilsyneladende blive lidt for meget 😉

   Vedr. farven, så synes jeg måske at den er lidt for lilla til at være Bordeaux? Men jeg er virkelig, virkelig dårlig til at navngive gaver.

 2. september 4, 2013 / 8:06 pm

  Hvor er Viggas bukser fra, som hun har på på billede nr. 2? 🙂

  • september 4, 2013 / 9:41 pm

   De er fra Pomp De Luxes vinterkollektion fra sidste år 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *