Legemad

Noget af det legetøj som bliver brugt allermest herhjemme er, uden tvivl, legekøkkenet og tilbehør dertil. Vigga er vild med at lave mad, dække bord, vaske op og at made Ea og jeg. Hun fik kassevis af legemad sidste år, til fødselsdag og jul, så vi er godt dækket ind. Jeg kan dog med lethed finde en masse mere, som jeg ikke synes hun kan leve uden. Jeg er helt vild med blender og tilhørende smoothies.
Nedenstående legemad er fundet på nordq og LirumLarumLeg.

Share:

2 Comments

  1. Anonymous
    september 10, 2013 / 12:09 pm

    jeg kan bare anbefale H&M’s undertøj, sidder fint, også med en ble under, holder godt i vask, og koster nærmest ingenting 🙂 vi har prøvet forskellige mærker, og H&M og JOHA er det, der har været bedst… JOHA er så bare lidt dyrere…

    • september 10, 2013 / 6:12 pm

      Tak for tippet 🙂 Jeg har slet ikke kigget på H&Ms da min svigerinde har fortalt mig, at det holder virkelig dårligt i formen. Det samme med Joha. Men det kan da være at jeg må ud i at gøre mig, mine egne erfaringer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.