Popupshop

Jeg har længe luret på mærket Popsupshop. Jeg har egentlig også været vilde med mange af deres styles, men jeg har bare aldrig fået købt noget derfra. Kender i det? Jeg er faktisk blevet lidt dårlig til at kaste mig ud i nye mærker. Men for nogle uger tilbage var der Popupshop lagersalg her i København og det var jo en glimrende anledning til, at prøve mærket af. Da jeg kom frem kom jeg dog hurtigt i tanke om, hvorfor det egentlig er at jeg har boycottet lagersalg. Ualmindeligt mange kvinder der som tornadoer bruger deres magt til at støve tøj op. Desuden var det varmt og jeg fik ondt i ryggen af at kigge i kasserne på gulvet. Phew jeg er blevet gammel. Men priserne var fabelagtige og jeg fandt nogle ret fint ting til Vigga. Købte ulve og isbjørneprint. Det må jeg vise frem en anden dag.
Noget der virkelig overraskede mig var kvaliteten af tøjet. Det er SÅ blødt. Det helt vildt. Desuden ser det bare så bekvemt ud og det er nemt og dejligt, at lege i for Vigga. Vi skal helt sikkert have mere fra Popupshop. Er så positivt overrasket over det mærke.

Det sælges efterhånden en del steder, så vidt jeg har sejt. Sejedrenge.dk har et fint udvalg. Bl.a. noget af Popupshops virkelig lækre nattøj. Stylepit har også lidt og har fundet lidt af mine favoritter.

Popupshop

 

1. Horse print leggings // 2. Leopard print kjole // 3. Zebra print jakke // 4. Tiger print Leggings // 5. Sorte baggy leggings // 6. Leopard leggings // 7. Horse print sweatshirt // 8. Leopard sweatshirt // 9. Strømper med print

Indlægget indeholder aff. links

Share:

5 Comments

 1. november 13, 2014 / 9:02 pm

  Jeg har mange gange luret på deres baggy leggins, men kan ikke lige gennemskue om de er tykke nok til at bruge som bukser. Ved du det? Jeg holder mig laaaangt væk fra lagersalg. Shopping i december er nok til at give mig klaustrofobi og stress 😉

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   november 14, 2014 / 9:29 pm

   Det ved jeg desværre ikke – de havde nemlig ingen af dem på lagersalget. Til min store skuffelse! Men deres almindelige leggings er til den tykke side og jeg tror de andre er tykkere 🙂 Ellers så spørg Jelena – hun ved det 🙂

   Faktisk har jeg også boycottet alle lagersalg. Men måtte lige prøve popupshop 😀

 2. november 14, 2014 / 11:50 am

  Comment

 3. november 14, 2014 / 11:51 am

  hvordan er prislejet til deres lagersalg?

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   november 14, 2014 / 9:26 pm

   Jeg kan ikke huske de præcise priser, men de var meget fordelagtige.Jo mere man købte jo billigere blev det. Tror jeg købte 5 dele for 300 eller deromkring 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.