Spørgerunde #2

Som en slags opfølgning på Eas indlæg, om at være mama, har vi snakket om at lave en spørgerunde. Jeg har lavet en før, men det er efterhånden lidt tid siden. Desuden har jeg en fornemmelse af, at der er kommet en del nye læsere til.

Hvis i sidder derude og har spørgsmål til vores familiekonstellation, eller noget andet for den sags skyld, så skal i være velkomne til at spørge løs. Selvom det er mig som blogger, så er i også velkomne til at stille spørgsmål til Ea. Vi vil forsøge at svare jer så godt vi kan 🙂

Værsgo’

Share:

6 Comments

 1. september 13, 2013 / 10:01 am

  Hejsa jeg er rigtig glad for at læse om jeres søde familie og jeg synes I er 2 seje kvinder der TØR leve jeres drøm ud og leve som I nu engang føler er rigtigt. Men jeg har lige en tanke: Er I slet ikke bekymret for om jeres datter får nok maskulin påvirkning i hendes barndom? Knus!

 2. september 13, 2013 / 10:06 am

  Der blev på et tidspunkt skrevet om hvilket tøj I køber til jeres datter og at I vælger drengetøj til hende. Det studsede jeg lidt over.. da det lidt er at skabe hendes personlighed efter hvem I er og ikke lade hende være.. en pige med glimmer, pink og barbie over hele linjen. Jeg synes godt at en dreng kan have lilla og rødt på og lege køkken og gå med pink gåvogn men det var mere holdningen bag som jeg studsede lidt over.. håber ikke det støder.. i bad om spørgsmål 😉

  • september 13, 2013 / 11:16 am

   Jeg bliver slet ikke stødt, men alligevel rammer du noget og så jeg svarer dig alligevel nu 😉

   Jeg er ikke helt enig med dig og tror måske der er sket en misforståelse. Det er helt rigtigt, at jeg har skrevet at jeg ikke føler mig begrænset af at tøj har et drenge eller pige label. Når det så er sagt så render Vigga jo ikke rundt i baggypants og skovmandsskjorte. Mit barns personlighed er ikke skabt ud fra det tøj hun har på, men udfra de værdier Ea og jeg giver hende.

   Jeg køber ikke udelukkende drengeting eller pigeting til hende, men et mix, og det gælder både tøj og legetøj. Hun skal ikke vokse op og føle sig begrænset, som kvinde fordi vi har opdraget hende med nogle traditionelle kønsroller. Hun skal være lige den hun er og kunne lide lige, hvad hun vil. Dette forsøger jeg overhovedet ikke at præge, men jeg forsøger at vise hende mulighederne 🙂

 3. september 13, 2013 / 10:09 am

  Da vi gik i gang med iui-d, havde vi mange snakke om, hvorvidt vi skulle vælge en åben donor, så der ikke siden hen for barnet ville være nogle ‘ukendte faktorer’. Hvad gjorde I jer af overvejelser?

 4. Anonymous
  september 13, 2013 / 2:32 pm

  Har I nogensinde haft problemer med kommentarer fra andre pga.jeres regnbuefamilie?

 5. september 13, 2013 / 7:00 pm

  Viser i jeres kærlighed offentlig? Forstå mig ret. Altså om i holder hånd, kysser og så videre.
  Jeg ved fra homo-miljøet i provinsen, at der nogle gange kan blive set skævt til en, hvis man viser kærlighed og kysser i det offentlige rum. Hvordan tænker i om det? Jeg håber ikke, at jeg går for tæt på..
  Jeg nyder meget at følge jeres blog, og har stor respekt for jeres familie. Det er dejligt, at i er så åbne.

  God weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *