Den sorte plads

Jeg er lidt bagud her. Men for et par uger tilbage drog vi til Nørrebro for, at besøge Viggas moster og kusine. Vi ses for det meste hjemme hos os. Præcis hvorfor ved jeg ikke. Men sådan er det ligesom blevet. Jeg må dog indrømme, at hverken Ea eller jeg er specielt vilde med Nørrebro. Det er ligesom der er for mange mennesker presset ned på al for lidt plads.

Nå men vi vågede os alligevel til Nørrebro den dag. Jeg bandede dog hele vejen fra søerne og ned igennem Nørrebrogade over alt for mange cyklister og alt for mange som overhovedet ikke kan finde ud af, at overholde færdselsreglerne. Det er dog et generelt problem her i Købehavn. Brok, brok.

Eas lillesøster tog os med til den sorte plads. Temmelig fint område på Nørrebro – lige ved siden af den røde plads. Jeg må dog stille spørgsmålstegn ved at man har lagt en rutschebane lige ud til en trafikeret vej. Men det er nok endnu en Københavner-ting. Vigga synes i hvert fald der var meget morsomt. Jeg rendte dog rundt med bankende hjerte og nervøse trækninger over den der vej.
Det er dog et område de har gjort rigtig meget ud af og der er rigtig mange sjove detaljer. Jeg gik ikke taget så mange billeder i denne omgang, men det vil jeg klart gøre en anden dag. Nu må i nøjes med lidt hygge-billeder af Vigga, Vilja og Ea 🙂

Den sorte plads Den sorte plads Den sorte plads Den sorte plads Den sorte plads

 

Share:

2 Comments

    • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
      oktober 17, 2014 / 7:14 pm

      Den ER også pænt cool, Karen Elisabeth. Hele området der, hvor den ligger er ret sejt og rigtig godt lavet. Kunne blot ønske mig lidt mindre vej 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.