Vinterjakke fra LEGOwear

Jeg har haft rigtigt svært ved, at finde en vinterjakke til Vigga i år. Mange af dem jeg har kigget på har kostet omkring en 1300 kroner. Jeg er på ingen måde nærig når det kommer til tøj til Vigga, og slet ikke overtøj, men det er bare mange penge for en jakke. Særligt fordi at Vigga ikke vil komme til at bruge den særligt meget. Vi har jo ingen bil og cykler stort set alle steder hen – ergo vil hun bruge sin flyverdragt mest. Men det er alligevel rart at have en jakke også.

Vigga er i år endt med en vinterjakke fra LEGOwear og jeg er positivt overrasket. Prismæssigt ligger den på 799 kroner og det er bare en lidt mere overskuelig pris, for en jakke hun ikke vil bruge ofte. Jeg har ingen erfaring med mærket, men jeg synes at jakken virker rigtig lækker og er sikker på den nok skal holde hende varm.

Når jeg ikke har prøvet et mærke før, så gør jeg meget ud af at læse om det. Kan godt lide at have lidt baggrundsviden om især overtøj. Det er vigtigt for mig, at producenten har lagt lidt tanke i overtøjet og taget ting som bevægelsesfrihed, sundhed og sikkerhed i betragtning og disse krav lever LEGOwear op til. Der er tydelig bevægelsesfrihed, der er reflekser på overtøjet og de bruger ikke skadelige kemikalier. Derudover har en af LEGOwears flyverdragter netop vundet TÆNKS flyverdragttest 2014. Jeg glæder mig til, at se hvad jakken holder til.

Jeg må indrømme, at jeg har haft en fordom om at LEGO er legetøj og ikke tøj. Jeg tror lidt det er det som har afholdt mig fra at prøve mærket tidligere, hvilket egentlig er lidt fjollet.

Har i nogle erfaringer med LEGOwear eller har i måske haft lidt den samme fordom, som jeg selv?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

lego

 

– Indlægget er sponsoreret –

Share:

1 Comment

  1. oktober 17, 2014 / 11:22 pm

    Vi har haft flyverdragter, vinterjakker, huer, handsker og forskelligt tøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *