Regnvejr

Vi har næsten lige købt nyt regntøj til Vigga og det var vidst meget heldigt. Synes godt nok at vi har brugt det en del den sidste uges tid. Måske endda mere end hendes første sæt regntøj som hun fik i foråret. Vi har desværre endnu ikke haft held med at finde et par gummistøvler som sidder ordentligt på hendes fod – men vi tager vidst på gummistøvlejagt igen i morgen. Hurra for vandtætte Angulus sko 😉
Regntøjet er fra Celavi og jeg elsker simpelthen den gule farve. I foråret havde vi også et sæt fra Celavi, det fungerede helt upåklageligt, og så kunne vi jo ligeså godt købe det igen. 
Share:

3 Comments

 1. september 18, 2013 / 8:49 pm

  Vi bruger pom pom gummistøvler til Oliver. De er gode i pasformen, synes jeg. Celavi laver en gummistøvle der ligner den på en prik. Den ser også god ud.

  Hvis i bliver glade for Reima så kan jeg varmt anbefale deres regntøj. Eller det er jo egentlig bare deres alm forårstøj, som har et meget højt vandsøjletryk, så det er absolut vandtæt. Så behøver man kun et sæt forårstøj.

 2. september 19, 2013 / 9:52 am

  Vi er rigtig glade fra gummistøvlerne fra Croqs herhjemme, specielt fordi de er lette at tage af på for Alba selv, og fordi de jo har en sindssygt god stødabsorbering…

  Uheldigvis er Alba lige vokset ud af sit par i str 21/22, så jeg skal til at ud og købe et nyt par

 3. Anonymous
  september 19, 2013 / 6:56 pm

  Hepper på bundgårds gummi’er til de små : )
  Kh. Sofie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *