En charmetrold i Bobo Choses

Tiden flyver afsted og Vigga vokser og vokser. Henover sommeren er hun vokset ud af stort set alt, hvad hun havde af lange bukser og bluser. Som i nok opdagede sluttede sommeren meget brat og så fik vi pludselig travlt med at få købt tøj til hende. Ingen tid til at finde gode tilbud – kan godt afsløre at det har været en dyr fornøjelse. Da hun var mindre købte jeg altid forud og havde altid den næste størrelse klar. Nu kan jeg dog ikke helt forudsige, hvor meget hun vokser længere og tør derfor ikke købe for meget.

En af mine favorit styles er i år fra Bobo Choses. Jeg kunne simpelthen ikke stå for den stribede sweater. Bobo Choses skuffer heller ikke med kvaliteten – den er virkelig blød og lækker! Den er lidt baggy i stilen og passer fantastisk til et par leggings.

bobo choses

bobo choses bobo choses
Trøjen har jeg købt hos LilleFigaro, som i finder lige her.

Share:

2 Comments

 1. september 11, 2014 / 8:26 pm

  Så fin hun er 🙂 rigtig hyggelig og skøn blog!!
  Håber du vil kigge forbi vores blog på sundesager.dk
  Knus Amalie

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   september 16, 2014 / 7:10 pm

   Tak skal du have! Og jeg tager altid gerne et kig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.