Regntøj efterår 2013

Regntøj efterår 2013
Efteråret er over os og vi har allerede brugt Viggas nye regntøj en del gange. Jeg har selv valgt det gule sæt fra Celavi, til hende, og hun er smækker lækker i det. Vi havde også et sort sæt fra Celavi i foråret og vi var rigtig tilfredse med det. Så da vi så det gule sæt i vores lokale børnetøjs forretning, så kunne det lige så godt komme med hjem. Vi har købt et par lilla gummistøvler fra Bisgaard dertil.
Jeg har fundet et par andre sæt, som også kunne havde været gode bud. Jeg er især vild med sættet fra Mini Rodini 🙂 Hvilket regntøj har jeres børn og er i glade for det?
Share:

1 Comment

  1. september 24, 2013 / 8:49 pm

    Vi er MEGET glade for Helly Hansen her i hus – det holder til det meste;) CeLaVI hadde vi første året – men syntes det var MEGET tynt, og det fikk hull efter kun er par måneders brug. Vi har dog en pige der ikke er forsiktig af sig… Men syntes at de “nyere” settene (les 2 siste sæsoner) ser mer holdbart ud!

    I år kunne vi slett ikke finde Helly Hansen i rigtig størrelse (og farve. Vi har en pige der NÆGTER at iføre sig sort, blå og grøn – farver jeg elsker – og ABSOLUT skal ha lilla, rødt, lyserødt eller orange.. Helst alle fire…. ) så vi har fundet et andet mærke i prøver af i år – nemlig Navigare. Har hørt både opp og ned om det – men det *virker* solidt, og det var både lyserødt og lilla og orange OG hadde sommerfugler på.. Lillepiken ville slet ikke have andre efter hun fik øjnene for dette…

    Men det blir jo spennende å se om det kan holde en “hel” sesong;p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *