Naturcenter Amager

Forrige lørdag forslog Ea at vi tog ud til Naturcenter Amager. Har i været der? Vi havde aldrig og det var en virkelig god oplevelse. Det ligger lige ved vestamager metro st. og derfor er det rigtig let for os at komme derud. Der er store grønne områder, bålpladser, høns, får og en naturlegeplads. Vigga syntes desuden, at det var skønt at få lov at løbe rundt selv uden at jeg konstant åndede hende i nakken, eller rettede hende ind, for at undgå hun løb ud på vejen eller cykelstien 😉 
Jeg elsker at der findes disse “oaser” i København hvor vi, på trods af vores kærlighed til bylivet, kan komme lidt væk med Vigga og nyde naturen. Det tror jeg også at Vigga har rigtig godt af. Desværre blev hun hurtig træt og vi nåede ikke at være der så længe. Men vi skal helt sikkert derud snart igen! Nåede også lige at se at der starter noget ponyridning af en art her i april og det er da lige noget for Vigga 😀

Share:

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.