Weekend retter

Jeg havde store planer om, at jeg skulle bare kanelsnurrer (inspireret af CarlasCafe) og alt muligt andet. Men det blev bare slet ikke til noget, så det må udsættes – forhåbentlig kun til næste weekend. Jeg har dog fået lavet lidt mad. Lørdag lavede min underbo og jeg forårsruller. Hjemmelavede forårsruller smager altså bare sindsyyyygt godt. Søndag besluttede jeg meget spontant at lave flødekartofler (yndlingskartoflen). Kan slet ikke huske, hvornår jeg sidst har lavet det og er i tvivl om Vigga nogensinde har smagt det. Hun er jo ikke den store kartoffelspiser, men de kunne altså godt klemmes ned 😉

Share:

3 Comments

  1. september 30, 2013 / 10:58 am

    Mmmmh forårsruller, dem må jeg altså også snart prøve at lave selv herhjemme 😀
    God mandag
    Kh Sabrina

  2. oktober 6, 2013 / 8:39 pm

    Vil du ikke dele din lækre opskrift på forårsrullerne? De ser virkelig gode ud..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *