Om at lege med kartoffelmel

Flere af jer søde læsere forslog, for kort tid siden, at vi skulle prøve at lege med kartoffelmel. Så det måtte vi selvfølgelig kaste os ud i og det var meget vellykket. Vigga synes at det var en fest og morede sig gevaldigt over det. Hun var helt vild og sad en time og legede med de forskellige konsistenser. Vi skal helt sikkert prøve det igen. Men først tror jeg vi skal prøve et andet forslag, som var sukkermaling 🙂

Share:

4 Comments

 1. oktober 1, 2013 / 6:25 pm

  Jeg har godt set det på pintrest flere gange, jeg vil helt sikkert afprøve det når min dreng er lidt størrer. 🙂

 2. oktober 1, 2013 / 6:56 pm

  Ej hvor ser det hyggeligt ud – Viggas forskellige udtryk siger det hele 🙂 En fantastisk leg!

 3. oktober 2, 2013 / 9:09 am

  Hmm… måske jeg skulle prøve det med Alba. Om ikke andet er det da billigt legetøj ;0)

 4. oktober 2, 2013 / 11:51 am

  Det gjorde vi også tit i den vuggestue, hvor jeg arbejde – og jeg elsker at gøre det med min niece! Og så lige et kæmpe kompliment til en lækker-smækker blog – det er enormt hyggeligt at følge jer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *