Cirkus inspireret legetøj fra Ikea

Har i set det nye Ikea katalog? I så fald har i måske set, at de har fået en serie af cirkus inspireret legetøj?! Som jeg før har nævnt, så er Vigga er meget motorisk barn. Ikke sagt at hun er forud for sin alder, men at hun virkelig godt kan lide at bruge sin krop og at hun er god til det. Hun gynger, klatre, ruller, slår koldbøtter, løber og you name it. Hun søger klart motoriske udfordringer og vi det vil vi gerne støtte hende i.

Når man bor på 4. sal, og desværre ingen have har, så kan det godt kræve lidt opfindsomhed fra os mødre herhjemme. Vi har haft en sangegynge siden Vigga var en lille bebs og senere har vi investeret i en “baby”gynge af en slags. Vi slår koldbøtter og hopper i dobbeltsengen (herhjemme må man gerne hoppe i sengen) og vi laver forhindringsbaner af alle Viggas bObles. Derudover forsøger vi at lege mest muligt ude i vores gård.

Da vi modtog det nye Ikea katalog, faldt jeg over den nye cirkus inspirerede serie. Jeg har læst mig frem til at IKEA har skabt serien i samarbejde med et svensk cirkus ved navn cirkus Cirkör og jeg er ret vild med det.
Jeg tænker at Vigga, som minimum, skal have have gyngen og jeg er sikker på hun vil elske det. Muligvis også en gymnastikmåtte. Balancebomen er en af mine favoritter – mest fordi den er ret fin – men jeg tror ikke vi kan finde plads til den herhjemme. Man kan jo heller ikke altid købe ting bare fordi de er fine, vel?! 😉

Kunne i overveje at købe noget af det til jeres hjem?

cirkus inspireret legetøj fra ikea

cirkus inspireret legetøj fra ikea

Se mere til det cirkus inspireret legetøj fra Ikea her.

Share:

9 Comments

 1. september 7, 2014 / 8:28 pm

  Alexander er også MEGET motorisk aktiv og har altid været forud sin alder, så herhjemme har vi tonsvis af bObles og der må også godt hoppes i sengen 😉

  Er ellevild med det cirkus-tema og herhjemme skal vi absolut have en måtte eller to, og så må vi finde plads til balancebommen. Hvem har også brug for et spisebord, right?

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   september 8, 2014 / 7:38 pm

   Cirkus-tema er også skønt. Jeg kan heller ikke selv stå for det. Og ja – hvem har egentlig brug for et spisebord?! Man kan da sidde på gulvet 😀

 2. september 8, 2014 / 3:09 am

  Det skal Axel helt sikkert have noget af! Han elsker det, når vi er til gymnastik, og han er ret hypermobil, og har derfor ekstra godt af at bruge sine muskler. Skal helt sikkert kigge nærmere på flere af tingene her!

 3. september 8, 2014 / 5:08 am

  Vi har gyngen fra ikea og Emma elsker den. Den hænger udenfor i vores træ, og Emma er særlig glad for at lægge sig på maven på den, tage tilløb og siden løfte benene op fra jorden, og ligge på maven og gynge frem og tilbage – barnet får sikkert en fin sixpack hvis hun forsætter på den måde!! 😉

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   september 8, 2014 / 7:36 pm

   Haha! Go Emma 😀 Vil det sige at den godt kan tåle at sidde udenfor? Det er da god information 🙂

 4. september 8, 2014 / 4:41 pm

  Jeg kan slet ikke finde de der fantastiske gynger på deres hjemme side – sådan en MÅTTE vi ellers have + balancebommen!

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   september 8, 2014 / 7:35 pm

   Jeg har heller ikke kunne finde gyngen derinde, men ved at de har den i deres forretninger. Det er bare ærgerligt at man ikke lige kan tjekke. De har ALDRIG det jeg skal bruge når vi tager derud og så kommer jeg hjem med alt muligt andet 😀

 5. september 9, 2014 / 8:25 am

  Jeg er også VILD med de ting! Og har sat dem på Kammas ønskeliste. Jeg mangler noget at sidde på ude i gangen når vi skal have sko på og tænker at balancebommen da må være perfekt til det… når den ikke er i brug, altså! 😀

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   september 9, 2014 / 8:53 am

   Det lyder som en smadder god idé. Jeg så godt et billede hos IKEA, hvor den var brugt på den måde. Det kunne vi også sagtens finde på hvis 1. vi ikke havde en lille bænk og 2. at den rent faktisk kunne være ude i vores gang 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *