ØKODAG

Vi begav os til økodag i dag sammen med resten af Danmarks befolkning. Vi havde regnet med at der ville være mange mennesker, men ikke SÅ mange! Det ødelagde virkelig oplevelsen, da man hverken kunne komme frem eller tilbage derude. Gården var rigtig fin, men de besøgende var desværre meget lidt hensynsfulde. Selvom vi ikke kunne komme til nogle af de aktiviteter der var derude, så tror jeg nu at Vigga hyggede sig meget fint alligevel. Vi var kørt derned med Vigga oldeforældre (mine bedsteforældre) og mødte hendes mormor, morfar (Eas forældre) og kusine Vilja dernede.
Vi spiste frokost, pigerne løb på lidt rundt på marken og så, så vi køerne komme på græs. Det var helt fint for Vigga – det er kun de voksne der bliver lidt mugne 😉 Næste gang – hvis der bliver en – så tror jeg vi må finde en gård som ligger noget længere væk fra København…
Har i været til økodag i dag og havde i en god oplevelse?

Share:

2 Comments

  1. april 13, 2014 / 7:50 pm

    Haha grinede over billede 3 – det er jo københavnere på græs 🙂

  2. april 18, 2014 / 5:18 pm

    Vi skulle faktisk også have været på den gård, men min mand blev syg 🙁 Men ud fra hvadjeg har hørt og læst, gik vi ikke glip af noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *