Tumlebiller Og Dansemus

Tumlebiller Og Dansemus

Spillebillen, Karen Marie Bille, har lavet en bog og tilhørende CD for børn i alderen 0-3 år. Titlen er tumlebiller og dansemus. Første gang jeg stiftede bekendtskab med musikken var, da jeg gik til tumlastik med Vigga, sidste år. Og helt ærligt så er det verdens bedste børnemusik. Jeg er faktisk ret ærgerlig over, at jeg ikke kendte til bogen og musikken noget før for der er rigtig mange gode lege deri – også til helt små børn.

Udover bogen har Spillebillen også nogle rytmik hold her i København og jeg håber, håber, håber at jeg kan gå til det med Vigga næste år. Hun elsker Spillebillens musik og jeg er overbevist om, at hun ville vild med det.

Bogen og Cd’en kan købes her. Og derudover har jeg lige opdaget af man nu kan høre musikken på Spotify. Men bogen er nu anbefalelsesværdig 🙂

Forresten er dette indlæg på ingen måde sponsoreret eller andet. Blot en anbefaling af noget fantastisk børnemusik 🙂

 

Share:

7 Comments

 1. oktober 14, 2013 / 10:27 am

  Uhh, dem må jeg straks tjekke ud! Har selv en svaghed for musik for de mindste børn, men synes godt nok, at udvalget er småt og kvaliteten ofte tvivlsom. Så jeg vil glæde mig til at lytte til dem og forhåbentlig blive inspireret 🙂

  • oktober 14, 2013 / 10:42 am

   Du må lige vende tilbage og fortælle, hvad du synes 🙂 Det kan jo være vi ikke helt har samme smag ;-D

 2. oktober 14, 2013 / 11:14 am

  Den er fantastisk!!! 🙂

 3. oktober 14, 2013 / 11:45 am

  Herhjemme er vi også vilde med musikken!

 4. oktober 15, 2013 / 4:53 am

  Det lyder spændende 🙂 må da bestemt på jule-ønskelisten.
  Det er altid rart at finde noget nyt de kan ønske sig, især med 2 piger, hvor lillesøster har kunne arve stort det alt legetøj fra storesøster (og udstyr mm pga aldersforskellen)

 5. Anonymous
  oktober 17, 2013 / 7:16 pm

  Louise den bog fik vi af riget da Vilja blev 1 år, den har du da set. ved Ea har set den ihvert fald 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.