Mini Rodini AW14, Quel carousel

Så er der sneak peaks fra den nye Mini Rodini kollektion, quel carousel – som sædvanligt ser det skønt ud. Der er bare et eller andet ved det mærke, som jeg virkelig er vild med. For det første er kvaliteten skøn, men det barnlige, fjollede og til tider farverige univers er også meget tiltalende. Og så synes jeg også at Vigga ser skøn ud i det 😀

Indtil videre har jeg forelsket mig lidt i de to vinterjakker, som er vist nedenunder, og jeg kan mærke at jeg lige skal arbejde lidt på at overtale Ea til at synes det samme 😀
quel carousel quel carousel quel carouselquel carousel

1 Comment

  1. Louise
    juli 22, 2014 / 3:54 pm

    Den kjole med Mops’en er da bare for lækker! Sikke et udtryk den har. 😀

    Nu har jeg ikke nogle børn selv endnu (så jeg kan kun gå efter udseende på tøjet og kender ikke kvaliteten) men både Mini Rodini og Mar Mar ser ud til at være nogle rigtig fede mærker! Tror også det bliver en favorit her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.