Nomi højstol

Vigga har fået lov at teste Nomi højstolen fra Evomove og det har hun været i fuld gang med de sidste par uger.
Nomi højstolen er designet af Peter Opsvik (som også har designet Tripp Trapp stolen). Stolen vokser med barnet og man kan ved hjælp af skråstolen allerede bruge den til spædbørn. Nomi stolen er ergonomisk og er en af de eneste højstole på det danske marked, som er godkendt efter den nyeste 2012 stadard. Denne stiller bl.a. nye krav til bøjlerne.
Materialet er bæredygtigt og plastikken uden parabener og phthalater – dette sætter vi stor pris på.
Da stolen ankom gik jeg hurtigt i gang med at samle den. Jeg havde en forventning om, at det ville blive et værre mas at samle og installere den ordenligt, men det var virkelig let. Jeg behøvede ikke engang at finde værktøjet frem for lige under sædet sad der 2 umbraco nøgler – smart!
Nomi højstolen kan kun bestilles online og der er gratis fragt. Inde på deres hjemmeside er der mulighed for at designe stolen, så den passet netop til ens hjem. Man kan vælge i mellem 7 forskelige farver til ryglæn, sæde og fodstøtte og 5 forskellige træsorter til stammen. Jeg valgte en lækker egetræ til stammen og en ocean farve til resten. Den matcher vores flowerpots ret godt 😉
Viggas første møde med stolen startede ikke godt. Hun mente bestemt ikke, at det var hendes stol og nægtede at sidde på den. Hun er uden tvivl et barn, som ikke er glad for forandring. Derfor lod vi stolen stå i stuen et par dage, så hun lige kunne vende sig til den. Efter 2 dage blev den spændende og hun begyndte at udforske den. Siden har hun været glad for den.
Jeg var lidt bekymret for om hun kunne komme op på den, men det har der ikke været de store problemer med. Desuden er den let for hende at trække ud selv. Men Vigga er jo lidt en krudtugle og for tiden sidder hun ikke stille i mange minutter. Hun skubber sig rigtig ofte ud fra bordet, men stolen tipper ikke og er let at skubbe ind – i modsætning til hendes Tripp Trapp stol, som har været ved at vælte bagover et par gange.
Viggas mama (aka dagplejemama) er meget begrejseret for stolen. Den er nemlig rigtig let at rengøre og let at flytte ved støvsugning. Som dagplejemama gør hun vidst en del rent 😉
Vigga sidder rigtig godt på stolen og den støtter hende på den helt rigtige måde. Især ryglænet giver hende god støtte og hun sidder i en flot oprejst stilling på den. Derudover er den virkelig let at justere som barnet vokser.
Nomi stolen er helt sikkert en stol, som er kommet for at blive. Den har et lækkert design, den lever sikkerthedsmæssigt op til alle standarder, den er let, ergonomisk og uden tvivl anbefalelsesværdig.

Læs meget mere om stolen på Evomoves hjemmeside her.

Er du interesseret i, at vinde og teste en Nomi højstol fra Evemove? Så hold godt øje med bloggen det næste stykke tid 🙂

– Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Evomove a/s –
Share:

1 Comment

  1. oktober 29, 2013 / 2:32 pm

    Den ser bare drønlækker ud den stol! Kan godt forstå I er glade for den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.