Viggas værelse

Som jeg har nævnt her for lidt tid siden, så har vi købt en ny seng til Vigga. Hun var nemlig begyndt at kunne kravle over tremmerne i sin tremmeseng, hvilket var lidt farligt. Derfor måtte vi, før end forventet, købe en juniorseng til hende. 
Jeg har helt fra start af fortrudt, at vi ikke købte en Kili seng fra Sebra til hende. Den er smadder fin og så havde vi jo også undgået, at skulle ud og købe endnu en seng. Men jeg fik Ea overtalt og nu står den så fint herhjemme.
Derudover har vi lavet om på Viggas værelse, skilt os af med et par møbler og købt to nye kommoder i stedet. Jeg synes der manglede nogle overflader, hvor hun kunne stå og lege med sit legetøj. Og det fungerer allerede rigtig godt. 
Jeg har købt sengen hos, den nye webshop, Jollyroom.dk. De har generelt et stort udvalg af Sebra og en masse, masse andet. I øjeblikket kører de med en masse gode tilbud derinde og man kan med sikkerhed gøre et godt kup.
I kan finde sengen lige her. 

Share:

5 Comments

 1. oktober 27, 2013 / 5:56 pm

  Ih så fint det er (og ryddeligt!!!) 😉

 2. oktober 27, 2013 / 6:49 pm

  Hendes værelse er bare så skønt og hyggeligt…

  Jeg vil også have kilisengen til Alba, så kan lillebror arve tremmesengen (men så har jeg også lige et lille stykke tid til at få sparet sammen til den :0)

 3. november 12, 2013 / 9:16 pm

  Hvor ser det hyggeligt ud.
  Hvor har i købt/fået “nummerpladen” fra?

  • november 12, 2013 / 9:23 pm

   Nummerpladsen fik Vigga af hendes moster og onkel, efter hendes fødsel. Jeg er ikke helt sikker, men jeg mener faktisk at min svigerinde købte den på Ønskebørns hjemmeside 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.