Da kommentarerne forsvandt….

Da jeg besluttede mig for at flytte min blog var jeg virkelig nervøs for, at jeg ville miste en masse læsere og trafik. Det gjorde jeg også de første dage, men efterhånden som jeg fik ændret permalinks og andet, så steg det igen. Stor lettelse! Til gengæld er det virkelig trængt med kommentarerne herinde! Jeg havde ikke forventet at jeg ville få flere, men havde ikke regnet med at de ville forsvinde. Man kunne blive helt i tvivl om der overhovedet er nogen som læser med, hvis det ikke var for statistikkerne… HALLO, ER DER NOGEN DERUDE?! 😉

Jeg kan jo læse rundt omkring i blogland, at jeg ikke er den eneste som oplever stor aktivitet på mine statistikker, men få kommentarer. Og det er jo ikke fordi nogen skal kommentere, men jeg synes virkelig at en kommentar hist og her hjælper lidt med at holde blogger gnisten og motivationen i live. Jeg er selv blevet mere opmærksom på at kommentere på andres indlæg, hvilket jeg har været virkelig dårlig til før.

Blog koncenptet er højst sandsynligt ved at blive overtaget af andre sociale medier, hvilket jeg finder rigtig ærgerligt. Det er så hyggeligt at følge med rundt omkring og jeg synes at man lærer de forskellige mennesker at kende på en helt andet måde!

Hvad fortrækker i – blogs eller Instagram?

nocomment

Share:

31 Comments

 1. april 30, 2014 / 7:39 pm

  Har det lidt på samme måde. Kan se der sker noget, men ikke se det på kommentarerne. Er slet ikke indehaver af en instagram profil. Så jeg vælger fortsat bloglivet og glæder mig da over jeg ikke er den eneste 🙂

 2. Sidse
  april 30, 2014 / 7:40 pm

  Jeg læser med, men kommenterer sjældent. Jeg har slet ikke instegram, det tager alt få meget tid. Jeg synes det er dejligt at følge med og synes du har en hyggelig blog.

  Så nu vil jeg præsenterer mig, jeg er 25 år, bor i Århus og læser ig så er jeg mor til en dejlig datter på 15 mdr. Min datter er født i uge 33 og det er der igennem jeg har fundet din blog.
  Selvom jeg kommenterer for lidt, så skal du vide jeg læser med…
  -Sidse

 3. april 30, 2014 / 7:45 pm

  Jeg har op til flere gange forsøgt at lægge kommentar på din blog, men den kommer ikke til syne (fx i indlægget om påskejagt i Frb. Have). Nu må vi se om den her går igennem 🙂 Jeg læser i hvert fald med, men kan se jeg har misset en del indlæg på det sidste. Jeg følger dig ellers på Bloglovin og det var her jeg så det her indlæg, så jeg forstå det egentlig ikke helt. Jeg ved ikke hvor meget hjælp, jeg kommer med lige nu – jeg vil nok bare sige, at det er dejligt at læse med 🙂 Og jeg er både til blogs og IG

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   maj 2, 2014 / 5:23 pm

   Aj hvor mærkeligt. Ved du om det er efter bloggen er flyttet eller før?

   Der har været lidt roderi, i og med at bloggen er flyttet, og jeg har fået rykket alle mine læsere over på en ny side. Så det kan meget vel være at nogle af indlæggene er gået tabt derinde. Men godt du kan se dem igen 🙂

   Og tusind tak – det er dejligt du har lyst til at læse med…

 4. Katrine Gunnersen
  april 30, 2014 / 7:47 pm

  Ja, jeg er ofte med på en læser uden en skriver… Jeg forestrækker blogs 🙂 De er hyggelige og personlige.

 5. april 30, 2014 / 7:57 pm

  Så er det vist på sin plads med en kommentar 😉 Jeg synes i høj grad en blog og instagram kan noget forskelligt og kan supplere hinanden rigtig fint, hvis man bruger det rigtigt. Jeg har desværre oplevet et fald i mine sidevisninger siden jeg kom på IG, fordi folk nok føler at det er nok at følge på IG. Det er jo ærgerligt, når bloggen ligger mit hjerte nærmest, og klart er der jeg gør mig mest umage. Lækre billeder, større arbejde osv, hvor IG jo går hurtigt, men også hurtigt forsvinder igen. Det er min tanke, at blogindlæggene skal være langtidsholdbar, og derved også interessante at kigge på om flere måneder. Det er sjælendt man går flere måneder tilbage på IG, men man kan derimod hurtigt vise med et billede hvad man sidder og hygger sig med, lige dette sekund. Måske er det lettere at kommentere på IG, netop fordi det går så hurtigt. Men man ikke er helt så tilbøjelig at kommentere på blogs, ved mindre man har en større udredning at diske på med? 😉

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   maj 2, 2014 / 5:21 pm

   Kan godt følge det du skriver og du har nok ret i mange tilfælde. Jeg er da også meget bedre til at kommentere på IG – det er så uforpligtende og hvis nogen svarer igen bliver man ofte tagget. Det er sjældent jeg får gået tilbage på blogs for at se om nogle har svaret igen på den kommentar jeg skrev.

   Du skriver at bloggen er den der ligger dit hjerte nærmst og det er præcis sådan jeg har det. Jeg går slet ikke op i min IG profil på samme måde som min blog. Det er langt vigtigere for mig at få respons herinde og jeg går meget mere op i indholdet. Derfor synes jeg også at det var lidt trist at kommentarerne pludselig forsvandt da bloggen flyttede – og lidt mytisk. Men kan da tydligt se at kommentarfunktionen virker nu 😉

 6. maria graversen
  april 30, 2014 / 7:58 pm

  Blogs til hver en tid – læser ofte din blogs – men er ikke så god til at kommentere 🙁 . Synes du skriver godt og levende.

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   maj 1, 2014 / 5:23 pm

   Tusind tak for dig. Det var sødt skrevet 🙂 Du er hermed tilgivet for mangel på kommentarer 😉

 7. april 30, 2014 / 8:33 pm

  Jeg er tilhænger af begge steder. Men jeg synes ikke altid at det er nemt at kommentere her på bloggene.

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   maj 1, 2014 / 5:23 pm

   I forhold til hvordan indlægget er skrevet eller i forhold til funktionaliteten af kommentarsystemet? 🙂

 8. april 30, 2014 / 8:46 pm

  Tror der er rigtig meget der faktisk foregår på Instagram nu! Synes ihvertfald rigtig mange vokser sig “store” derinde. Især indretningsbilleder er da helt vildt eksponeret! Men ja.. Kommentarer er noget af det der gør det sjovest at blogge 🙂
  Kh http://www.blondinemor.dk

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   maj 1, 2014 / 5:22 pm

   Sandt. Det der indretning er eksploderet derinde. Og jeg må indrømme, at jeg bliver lidt skør af at se på den samme sofa i 10 forskellige vinkler hver dag 😛

 9. Henriette Gohr Lauridsen
  april 30, 2014 / 9:24 pm

  Jeg foretrækker til en hver tid blogs!! Jeg har i en lang periode fulgt en masse blogs, inkl. din skønne blog!, og er først for nyligt kommet på instagram af den grund, at jeg tit havde fornemmelsen af at gå glip af noget, især med blog indlæg alla “her er billederne fra ugen, der gik, men mange har nok allerede set dem på instagram”. Jeg nyder dog også instagram nu, men blogs er nu det bedste 🙂

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   maj 1, 2014 / 5:20 pm

   Det var også af den grund jeg kom på IG. Pludselig gik det op for mig, at alle andre var derinde og at jeg muligvis gik glip af en masse. Synes nu ikke at det er det helt vilde jeg gik glip af, men det er meget hyggeligt at følge folk på en anden måde 🙂

 10. Marlene Høj
  maj 1, 2014 / 4:26 am

  Så må forsøge at ændre lidt på din statistik – Jeg foretrækker blogs. Jeg er ikke så god til det der instagram!

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   maj 1, 2014 / 12:33 pm

   Jeg skulle også lige vende mig lidt til det. Men nu synes jeg faktisk det er ret hyggeligt og man kan finde utrolig meget inspiration! Har du en IG profil?

 11. maj 1, 2014 / 5:13 am

  Jeg bruger nok Instagram mest, fordi det er nemmest at tjekke på farten. En blog kræver lidt mere, hvis man skal have noget ud af at læse den. Men jeg håber ikke, at de forsvinder – de personlige af slagsen (de andre skal nok overleve ;-))

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   maj 1, 2014 / 12:32 pm

   Du har helt ret – det kræver meget mere at følge en blog. Jeg håber heller ikke af konceptet forsvinder helt, men jeg har da set at mange allerede har opgivet. Det er rigtig ærgerligt.

 12. Alexandra
  maj 1, 2014 / 6:33 am

  Foretrækker til hver en tid blogs frem for alle andre sociale medier. Hvad angår det at kommentere – jeg er røvdårlig til at få det gjort, sikkert fordi jeg ofte læser blogs fra mobilen og så er det lettere at lade være. Men jeg vil til at øve mig 🙂

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   maj 1, 2014 / 12:26 pm

   Det er også besværligt fra mobilen, så det kan jeg godt forstå du ikke får gjort. Selv får jeg det også kun gjort, hvis jeg har god tid og sidder ved computeren!

 13. maj 1, 2014 / 6:41 am

  Hurra! Du har fået en wordpress-blog! Nu er det ikke længere umuligt at kommentere fra iPhone, som det er fra blogspot! 🙂

  Jeg er stadig glad for blogs, der kan man skrive mere og vise flere billeder uden at man behøver at være “bange for” at spamme. Jeg har bare aldrig været god til at kommentere – og slet ik hvis nogen før mig har skrevet noget henad det samme som jeg ville sige. Må se om jeg ikke kan blive bedre til det 🙂

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   maj 1, 2014 / 12:04 pm

   Jeg må indrømme, at det faktisk var en af grundende til at jeg rykkede min blog. Synes kommentar systemet er elendigt hos blogspot og det er så besværligt at kommentere! Det skulle meget gerne være lidt lettere herinde 🙂

 14. maj 1, 2014 / 7:00 am

  Jeg er glad for begge dele:) Og selvom jeg hører flere og flere bloggere nævne det, så oplever jeg ikke selv at få færre kommentarer. Til gengæld har flere og flere læsere fundet vej via IG, det synes jeg er positivt:)
  Men ja – kommentarer skal til, heri ligger en stor del af motivationen for at blogge. Jeg lover, lover, lover at blive bedre til at få kommenteret herinde, for jeg elsker at læse med:)

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   maj 1, 2014 / 11:58 am

   Haha! Det er ikke helt fortrøstningsfuldt. Men du har også en fantastisk blog Elisabeth og jeg kan sagtens forstå at mange har lyst til at kommentere på dine indlæg! 🙂

   Instagram er uden tvivl også en god “reklame” for ens blog. Jeg er ikke sikker på hvem eller hvor mange, men er overbevist om at jeg også har fået en del nye læsere derinde fra – og det er jo bare dejligt. Er dog også sikker på at nogle af mine følgere derinde aldrig nogensinde har læst min blog 😀

 15. Karen Elisabeth
  maj 1, 2014 / 8:15 am

  Jeg bruger begge dele aktivt…

  Men jeg kommentere ikke alle blogindlæg jeg læser (det gør jeg så heller ikke på instagram)

  Lige for tiden skimmer jeg mest bare over hele linjen, fordi jeg bruger så meget tid udenfor – Så nedprioriterer jeg de sociale medier en hel del

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   maj 1, 2014 / 11:34 am

   Nu, hvor jeg bruger wordpress, så kan man få alle mulige fancy plugins, som kan fortælle en alt muligt. Og jeg har et plugin som fortæller mig at du er den der igennem tiden, har lagt flest kommentarer på min blog! Så tak for det 🙂

   Det er helt forståeligt du nedprioriterer de sociale medier her hvor vejret er blevet så fint. Det tror jeg bestemt ikke du er den eneste det gør! Sidste sommer, hvor vejret var så skønt, kunne jeg tydligt se det på aktiviteten på min blog. Mine besøg blev nærmest halveret. Men da vejret igen begyndte at blive dårligt steg det pludselig igen. Jeg forstiller mig det samme vil ske i år… Oplevede du det samme på sin blog?

 16. Louise
  maj 1, 2014 / 9:36 am

  Blog! Har slet ikke instagram. Men kan godt læse mange steder noget som “…som I jo nok har læst på instragram…” så føler da også man går glip af noget der. Jeg synes i hvert fald det er rigtig hyggeligt at følge jer og du skriver nogle gode indlæg og hende Vigga er jo for skøn at se på! Så jeg læser også flittigt med. 🙂

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   maj 1, 2014 / 11:28 am

   Åh, åh. Der må jeg jo nok erklære mig skyldig 😉 Jeg har nemlig startet flere indlæg med den sætning 😉 Jeg kom på IG for ca. et år siden – netop fordi jeg følte jeg gik glip af noget. Men oplever faktisk at man på instagram ofte laver cliffhangers, som man så får uddybet på bloggen. Så jeg tror ikke man går glip af de helt store begivenheder, måske nærmere de små 🙂

   Og dejligt at høre at du er glad for at læse med herinde! Det er skønt 🙂

 17. maj 1, 2014 / 12:12 pm

  Så må jeg også lige gang i fingrene og få lagt en kommentar på din skønne blog 🙂 Jeg elsker IG – men elsker blogs ligeså højt… Dog har jeg erfaret, som ny blogger, at man nemmere kan gøre sig bemærket på IG for nye følgere/læsere… Derfor har jeg nok (også) brugt for meget tid på IG kontra blogs – Im sorry, det skal ændres….fra nuuuu!!!!!
  Jeg ved selv hvor super dejligt det er med kommentarer – og jeg elsker alle de ting, de sætter i gang. Elsker at høre min sag fra andres synpunkter. Nogen har fortalt mig, at det nogen gange er svært at kommentere på de mere personlige blogs, da man som læser og kommentør (??) også skal give noget af sig selv, og det r ikke altid folk har lyst til det! Og det kan jeg jo egentlig godt forstå….fordi jeg vil udbasunere mit og konens forhold, er det jo ikke sikkert “folk” har lyst til det samme…. (Det trøster jeg mig lidt med). Jeg har nok ikke så mange læsere som dig (DESVÆRRE) men jeg sys faktisk at mine er gode til at kommentere kontra de ikke er så mange….
  Puha, langt svar…typisk mig 🙂
  KH Katrine // http://www.Lilletutogmor.dk

 18. maj 7, 2014 / 6:24 pm

  Hvor er det bare pudsigt, at du netop har skrevet dette indlæg, for det er præcis det jeg har tænkt på i nogle dage. For længe siden stoppede jeg med at skrive på min blog, på grund af manglende kommentarer. Hvis man ikke får nogen kommentarer, kan man godt føle sig lidt ligegyldig. Har så prøvet at få gang i min blog igen, men synes det er svært for det virker til at der er mere interesse på IG. Det er bare svært at få fortalt ens “dybe” indlæg og historier der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.