Kvalitetstid

Tirsdag startede Ea på sit nye arbejde og det er en stor omvæltning for vores familie. Det betyder at Ea og Vigga får mindre tid sammen og at Ea og jeg får mindre tid sammen. Til gengæld har Vigga og jeg fået mere tid sammen – i hvert fald alene. Efter min barsel sluttede har Vigga og jeg jo stort set intet alene-tid haft og det har jeg faktisk savnet. Jeg synes vi er sammen på en anden måde og det føles mere som kvalitetstid. Det er smadder hyggeligt!

Jeg arbejder kun 32 timer om ugen i min praktik og jeg har god mulighed for at rykke rundt på mine vagter. Det er fantastisk og jeg sætter virkelig stor pris på det. Derfor har jeg også haft mulighed for at hente Vigga lidt over 2 hver dag i denne uge. I dag havde jeg aftenvagt og Vigga og jeg har holdt har holdt fri sammen. Vi tog en tur i svømmehallen og det er hun altså helt vild med!! Dog mente hun at alt legetøjet i svømmehallen var hendes og skreg “MIIIIIIN” hver gang andre børn legede med noget af det – hun er så meget en 2-årig for tiden…. Sur, glad og dejlig…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.