Strygemærker

Nu hvor Vigga er startet i vuggestue, så er der jo en masse praktiske ting man skal have styr på – ting som man ikke tidligere har behøvet spekulere over. Bl.a. ser vuggestuen gerne at man sætter navn i alt tøj og sko. Det giver selvfølgelig rigtig god mening og vi ser da også selv helst at hendes ting er til at genkende, men det er godt nok lidt besværligt. Jeg googlede lidt og fandt sådan et smart stempel, men da vi forhørte os lidt omkring det blev vi anbefalet strygemærker. Det smarte ved strygemærkerne er er de kan kan fjernes igen og det ser vi lidt som en fordel, hvis tøjet evt. skal sælges videre. Så derfor har vi købt en håndfuld strygemærker til Viggas tøj. Vi har ikke prøvet dem endnu, men de virker forhåbentlig efter hensigten. Vi har købt dem fra denne side: http://www.ikastetiket.dk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 Comments

 1. Karen Elisabeth
  april 23, 2014 / 7:07 pm

  Sikke en smart ide – det havde jeg slet ikke tænkt på at man kunne

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   april 23, 2014 / 7:15 pm

   Det er super smart 🙂 Jeg anede heller ikke at de fandtes, men havde læst om stemplet på en anden blog på et tidspunkt. Synes egentlig at det ville være lettere at stemple alt tøjet, men synes det er en stor fordel at strygemærkerne kan fjernes igen 🙂

 2. Louise
  april 25, 2014 / 7:35 am

  Det er bare super smart! Og især god idé det med at man kan fjerne det igen. Så kan man nemlig også sætte et nyt navn i hvis tøjet evt. bliver videregivet til lillsøster. Jeg har arbejdet i en børnehave engang, og der er ikke noget mere træls end når der ikke er navn i. Og jeg oplevede også flere gange at der så rent faktisk var navn i – men det var bare ikke det rigtige navn! For så er man jo lige vidt hvis der står storesøsters navn i lillesøsters bluse, for så ved man jo stadig ikke hvem den tilhører NU!

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   april 30, 2014 / 7:09 pm

   Haha! Ja det kan hurtigt blive noget roderi med alt det tøj og alle de børn. Vi har stadig ikke fået strøget dem i, men er overbevist om at vi bliver glade for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.