Sommertøj

Vejret de sidste par dage har været fantastisk og man får lidt følelsen af at sommeren er over os – eller det gør jeg i hvert fald. Og hvis sommeren er på vej, så skal der jo lidt sommertøj i skabene. Det er ikke de helt ville mængder jeg har fået shoppet, men lidt er det da blevet til hist og her. I dag hentede jeg en pakke fra smartkids, hvor der lå den fineste is kjole fra Soft gallery, en grøn kjole fra Mini Rodini og en tank top fra Bobo Choses. Vigga blev helt vild da hun så is-kjolen og skulle prøve den med det vuns. Ret sjovt at se for hun har egentlig ikke tidligere interesseret sig særlig meget for tøj, men det gør hun tilsyneladende når der er is på!

Har jer derude shoppet sommertøj endnu – eller venter i lidt?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

nyt

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *