Photo Challenge: Dit værelse/hjem

Jeg har fundet lidt billeder frem af vores stue og Viggas værelse. Desværre er billederne et års tid gamle og der er da sket nogle forandringer hist og pist. Men det giver da alligevel en god idé om, hvordan her set ud. Jeg skal nok få taget nogle nye billeder på et tidspunkt, men lyset er simpelthen så dårligt her om vinteren.
Ps. vi har ikke længere rædselsfulde stole. Nu har vi nogle andre frygtelige, som bare er grimme på en anden måde 😉

Share:

1 Comment

  1. november 21, 2013 / 7:20 pm

    Ih den bog havde jeg også som barn! Gode minder 🙂 Kan man mon slet ikke købe den mere! Hi hi rød Saftevand var det mindste.. Tænk alle de timer der blev tilbragt i røg og damp 🙂 Utroligt man har overlevet 😉

    http://www.blueeyedflower.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *