Vigga bager finskbrød

For et par dage siden tog vi lidt forskud på julen og kastede os ud i at bage finskbrød. Jeg har god erfaring med at lave småkagedej på forhånd, ligge det i fryseren og tage det op og bage dem når de skal bruges. Så skal man heller ikke stå med 10.000 ting i december måned. 
Vi bagte dog en lille portion, da jeg synes det var vigtigt at Vigga fik lov at se produktet der kom ud af det med det samme. Hun er smadder god til at hjælpe til i køkkenet og jeg kan ikke længere få lov at lave mad selv. Men det er nu også rigtig hyggeligt omend noget stressende engang i mellem 😉

Share:

6 Comments

 1. november 22, 2013 / 2:23 pm

  Hvor er hun bare dygtig:-) Rigtig fine billeder. God idé at fryse dejen – vi har dog verdens mindste fryser, men ellers ville det også være et hit her.
  K.h.
  Christina

  • november 27, 2013 / 9:37 pm

   Jeg synes også selv det er ret smart. Så slipper vi for at stå og bage en hel dag. Selvom jeg godt kan lide at bage, så er det altså også ret krævende og hårdt i længden. Så er det lækkert lige at kunne hive lidt ud af fryseren 🙂

 2. november 22, 2013 / 9:25 pm

  Hvor er hun en dygtig lille hjælper.. 🙂

 3. november 24, 2013 / 11:23 pm

  Årh, hvor hyggeligt! Og hvor er hun bare yndig 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.